зникло дві суки курцхаара

игрок

Мисливець
На фото на заправці всобаки вскрап є пятно коричлеве на лівій стороні в мої такого нема але вкоричневої точно як в мої купірований хвіст за 7 днів з ними все могло бути і 6 місяців я в польші але коли вскрап сука піде в ввод то точно як на фото робиться темніша
 

игрок

Мисливець
11.11.2017 в нас в тімже місці підчас полювання пропав гончак РПГ породи рускої пегої гончої (англорус) тему отдельну створу пізніше , досіх пор нема
 

serg123

Мисливець
Во сюжет. Голливуд отдыхает. Читал на одном дыхании. А главное с счастливым концом. Сына бить ремнем (но не сильно) и в угол на горох коленями
 

игрок

Мисливець
Во сюжет. Голливуд отдыхает. Читал на одном дыхании. А главное с счастливым концом. Сына бить ремнем (но не сильно) и в угол на горох коленями
Домашніх наказувати треба лиш за те що про пропажу собак мені признались лиш на 6 день, коли я був заграницев. Боялись признатись думали що самі прийдуть. Коли я звонив додому то мені розказували що собаки вигуляні і накормлені, а самі шукали по населених пунктах.
 

serg123

Мисливець
Прежде всего нужно разобраться в ситуации. Сами собаки убежать не могли (даже сука у которой течка с дому не убегает это не кобель). Кому это было нужно и мотив. 1. Жене, сыну и ТЕЩЕ если живёт с вами. Вас дома нет а ваши собаки всех достали а за ними нужно ухаживать. 2. Собак могли куда-то завезти, продать или просто кому-то отдать. А вам сказать что убежали. А после того как вы устроили грандиозный кипишь (были подключены полиция, военные, пожарные, квадрокоптеры, полк горных егерей и другие элитные части) ваших собак просто вернули домой. Так что приедите домой проведите служебное расследование виновных накажете. З повагою!!!
 

игрок

Мисливець
Собаки в мене це члени сімі на форумі можуть підтвердити, хто тримає лягавих собак мене пойме який в них пошук (це не гончі).
Деб я небув під час полювання вони своім слідом вертаються, якщо вони пішли за звіром чи пішли на постріл вночі і були піймані і перевезені вони до дому по сліду не могли найти дороги тільки герда мамаша могла по знакомій місцевості по зрячому прийти додому молода практики не мала, за два дні кіпішу вони прийшли як будто тільки з вольєра випущені (8 суток іх не було)
Доросла мисливська собака яку купив за пів ціни чи піймав на поводок, буде постійно шукати свій дім, і власника з яким може спати в одній палатці на охоті, змаганнях.
Хочу побажати тим в кого загубилась чи була викрадена собака щоб найшли свого помічника на полюванні, чим більше шуму (місцева газета, відділення КСУ, ФМСУ, УООР, а також небайдужі мисливці) тим більше шансів знайти свого друга.
 
Зверху