rus pos
Мисливець
оооо друже то ми родичі1968 в мене два 16 кал.обидва КВ.
оооо друже то ми родичі1968 в мене два 16 кал.обидва КВ.
Придбав по случаю в 2012В теме нехватает зрительного образа данного оружия ...
Я думаю що в таблиці потрібно дивитись по другій букві,якщо їх дві, значить у Вас 1967 рік До 1965 року вибивали рік на стволах а в ИЖ 58 до 1966 рокуІЖа 12 в 16 кал. серія ДП
ооо оце класнаПридбав по случаю в 2012
Дякую!ооо оце класна
Така сама є в продажу на сайті десь до нового року виставили на продажооо оце класна
Подякував .Дійсно,року випуску немає, хоча в сене є ще в 12кал. той 1965р.в. то там вибито його народження.Я думаю що в таблиці потрібно дивитись по другій букві,якщо їх дві, значить у Вас 1967 рік До 1965 року вибивали рік на стволах а в ИЖ 58 до 1966 року
Підтримую, наразі можно за 10к купити безпроблемну рушницю, яку не потрібно допилювати напільнікомУточніть будь ласка, у якій саме площині є шат (люфт)? Шат поздовжній чи поперечний? Якщо поздовжній, то можна спробувати замінити осьовий болт і запірну планку. Але врахуйте те, що стінка нижнього ствола уже може бути "підрізана", тобто стоньшена з заводу (конструктивна особливість моделі ИЖ-12).
Якщо шат поперечний, то це скоріше за все, розійшлися в сторони щічки колодки. Питання в тому, з якої причини це трапилося? Я думаю Ви зрозуміли, що я мав на увазі. Можна спробувати підібрати шматок твердої деревини по розмірах трішки менше ствольної муфти (а краще підібрати декілька таких брусочків, різних розмірів), вставити цю деревину на місце блоку стволів і дуже повільно та акуратно обтиснути стінки колодки (лещата, прес). Перевіряти кожного разу ступінь обтискання вставлянням блоку стволів і визначаючи, ще зменшується люфт.
Тільки у мене є питання. Враховуючи, що проведення повноцінного полювання в Україні під великим знаком питання, а також наявність величезної, не побоюся цього слова, кількості самої різноманітної гладкоствольної зброї, чи вартий цей ЇЖачок таких "танців з бубнами"?!
П.С. Висловив виключно своє бачення "проблеми", прошу окремих "товаріщєй" не збуджуватися і не реагувати бурхливо на це повідомлення (якщо можна звичайно).
Шат поперечний, особливого нічого в ній нема, просто руки чешуться то хоч чимось їх займу (думаю я не один такий на цьому форумі). Дякую за адекватну і розгорнуту відповідь. З ПовУточніть будь ласка, у якій саме площині є шат (люфт)? Шат поздовжній чи поперечний? Якщо поздовжній, то можна спробувати замінити осьовий болт і запірну планку. Але врахуйте те, що стінка нижнього ствола уже може бути "підрізана", тобто стоньшена з заводу (конструктивна особливість моделі ИЖ-12).
Якщо шат поперечний, то це скоріше за все, розійшлися в сторони щічки колодки. Питання в тому, з якої причини це трапилося? Я думаю Ви зрозуміли, що я мав на увазі. Можна спробувати підібрати шматок твердої деревини по розмірах трішки менше ствольної муфти (а краще підібрати декілька таких брусочків, різних розмірів), вставити цю деревину на місце блоку стволів і дуже повільно та акуратно обтиснути стінки колодки (лещата, прес). Перевіряти кожного разу ступінь обтискання вставлянням блоку стволів і визначаючи, ще зменшується люфт.
Тільки у мене є питання. Враховуючи, що проведення повноцінного полювання в Україні під великим знаком питання, а також наявність величезної, не побоюся цього слова, кількості самої різноманітної гладкоствольної зброї, чи вартий цей ЇЖачок таких "танців з бубнами"?!
П.С. Висловив виключно своє бачення "проблеми", прошу окремих "товаріщєй" не збуджуватися і не реагувати бурхливо на це повідомлення (якщо можна звичайно).
Дякую за відповідь. За це знаю, таке практикував але з горизонтальними та одноствольними переломками, а з вертикальними такого опиту не мав. Тому й вирішив спитати підказки та мудрого слова. З ПовВітаю! Знаю, що дехто провертає осьовий болт на 180 градусів. Тоді підствольний гак починає обертатися по новій, не спрацьований поверхні болта