картка відстрілу

Вообще разовку у нас можно купить в райсовете хоть в день охоты хоть зарание, можно у преда первички в которой планируется охота прямо перед охотой, можно взять сезонку и вообще ходить хоть с ружьем хоть с борзыми, но ружейная охота на ушатого только коллективная (с борзыми индивидуальная)роспись в журнале по ТБ обязательна матроску заполнять обязательно и никакой пьянки!
 

Копатыч

Зброяр
роспись в журнале по ТБ обязательна
Один раз, по "первому" прибытию, на пух ...... ( если мне, не изменяет память )
Давайте вспомним недоступный нам на сегодня "луг", там егерь начинал выписывать карточки в 3:00, а перед рассветом уводил людей на позиции и все получалось.
Давайте, не будем забывать, что эти земли принадлежали Лез Хозу .......,
то ему делать было не чего .... вставать в 3 часа ночи, хотя с другой стороны, это охота на "перо" и утренняя зорька, решает многое, а "пух" - не много другая охота .....
 

ВАся1091992

Мисливець
Какое наказание будет, если впоймает егерь на своих угодьях, а я не платил им взносы и т.д. (не успел к примеру уплатить) я без дичи, но с ружьём ?
 
Да я думаю этот вопрос многим интересен, но стесняются спросить
Думаю это совсем неинтересный вопрос, взносы забыли а на охоту незабыли пойти, уж слишком наивный вопрос.
Штраф в пределах 1200 грн.
 
Останнє редагування:

Volanat

Мисливець
Знакомьтесь (ущерб начисляется если есть добыча)
Кодекс України про адміністративні правопорушення
Стаття 85. Порушення правил використання об'єктів тваринного світу

Порушення правил полювання (полювання без належного на те дозволу, в заборонених місцях, у заборонений час, забороненими знаряддями або способами, на заборонених для добування тварин, допускання собак у мисливські угіддя без нагляду, полювання з порушенням установленого для певної території (регіону, мисливського господарства, обходу тощо) порядку здійснення полювання), яке не мало наслідком добування, знищення або поранення тварин, а також транспортування або перенесення добутих тварин чи їх частин без відмітки цього факту в контрольній картці обліку добутої дичини і порушень правил полювання та в дозволі на їх добування -

тягне за собою попередження або накладення штрафу на громадян від шести до шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і попередження або накладення штрафу на посадових осіб - від тридцяти до дев'яноста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Повторне порушення правил полювання (полювання без належного на те дозволу, в заборонених місцях, у заборонений час, забороненими знаряддями або способами, на заборонених для добування тварин) чи таке, яке мало наслідком добування, знищення або поранення тварин, -

тягне за собою накладення штрафу на громадян від шістдесяти до ста двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією рушниць та інших знарядь і засобів вчинення правопорушення, які є приватною власністю порушника, та незаконно добутих об'єктів тваринного світу чи без такої або позбавлення права полювання на строк до трьох років з конфіскацією рушниць та інших знарядь і засобів вчинення правопорушення, які є приватною власністю порушника, та незаконно добутих об'єктів тваринного світу чи без такої і на посадових осіб - від дев'яноста до ста п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення, які є приватною власністю порушника, та незаконно добутих об'єктів тваринного світу чи без такої.

Докладніше: https://kodeksy.com.ua/kodeks_ukraini_pro_administrativni_pravoporushennya/statja-85.htm
 
Останнє редагування:

Volanat

Мисливець
102-1020грн, так понятней.
А если с добычей, или повторно, то 1020-2040 + ущерб по прейскуранту (а там дорого...)
 
Зверху