куплю ружье для себя дорого

Bariboy

Мисливець
Ntvf e;t
загорелся охотой хочу приобрести ружье желательно 12-16 колибр продаю волгу чтобы заняться охотой могу з делать обмен желательно з доплатой чтобы зарегистрироваться.
Тема вже досить таки зістарилась, судячи з дати її створення.
Але все-таки дозвольте вставити і свої 5 копійок.
Згідно об`яви savvasek він має намір продати Волгу, щоб за виручені кошти придбати рушницю.
Як я розумію, продати автомобіль "Волга", а не ріку в РФ, як дехто вважає пропонуючи топік - стартеру рушниці за тисячі У.О..
Людина - новачок, і йще не вирішила остаточно, чи це дійсно її захоплення, хоче спробувати себе у новій царині, і як я розумію, не має лишніх дурних грошей, інакше не продавав би машину.
Як на мою думку, для початку буде достатньо придбати рушницю виробництва часів Союзу. Але ні в якому разі не "добиту до ручки", з сипом, раковинами, шатом, замотаному ізоляційною стрічкою, у так званому "робочому стані". Такі пропозиції одразу ж відкидайте, запам`ятайте -дешева риба - ...йова юшка. Сміливо можете придбавати любу двохстволку, чи ІЖ, чи ТОЗ, 12-го чи 16 калібру, менший калібр новачку не рекомендую, так само як і одностволку, це потім , якщо захочете, придбаєте, не важливо горизонталку чи вертикалку.
При бажанні, та наявності невеликої долі удачі, за декілька тисяч гривень, ви можете стати власником досить пристойної рушниці, а вже потім, якщо ви з`ясуєте, що без полюванння не зможете далі жити, тоді Ви вже остаточно визначитесь, і придбаєте те, що вважатимете за необхідне.
Успіху Вам.
 
Зверху