наказание за просрочку разрешения на гладкоствол.

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Таке враження, що деяким учасникам форуму немає що робити - замість того, щоб розбиратися у питаннях, починають шукати привід посваритися, мабуть, вдома жінка не дає!
Дуже згоден з тим, що тут "усі в трусах", більше того, я починав із форуму, де всі були рівні та на "ти", і це не заважало розумінню. Я взагалі після роботи в інспекції із людьми розмовляв на "Ви" лише з тими, які не викликали поваги. А якщо хлопець свій - чого мені із ним ділити та "Викати", навіть якщо він у чомусь помилився чи не розуміє чогось? Треба просто спробувати пояснити, якщо не ХОЧЕ зрпозуміти - справа інша! Можливо, це через те, що я взагалі - кацап, там і мамка, і бабка, і батько - на "Ти".
Але головне інше: мене не влаштовує таке відволікання від основної теми! Є чим зайнятися і на роботі, і у вільний СВІЙ час, а не з'ясовувати кому цікаво, щоб до нього зверталися як до Барина-Пана! Мабуть, їм побалакати немає про що!
А взагалі у своєму, на жаль, дідівському віці від цих дурних балачок втомився!
Всім здоров'я та успіхів!
P.S.
Щоб не подумали що я тут начитався інтернету і ВУмнічаю, скажу так, років два назад в мене також було протермінування дозволу на гладкоствол, по причині довгострокового відрядження. Все було як я вище писав. Протокол складали не дозвільники, інший представник поліції.
Таке взагалі вирішується за півгодини із витратою часу на дорогу!
 

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Ну стосовно жінки, не судіть по собі, МАБУДЬ. Стосовно робити нічого, так людині контретно дали відповіді на питання, це Ви тут почали з основ правознавства ще з 9-го класу.
А стосовно ТИ - ВИ, якщо Вас так виховали, не має про що з Вами далі говорити. Та й дійсного, чого це Ви нам ВИкати повині, Вам властиво обзивати людей.
Все бувайте.
Когось чимось задів або щось не так, вибачаюсь.
 

medvejka71

Мисливець
Все справился. Разрушитель оказался супер парень. Сказал не страшно а участковый когда писал протокол о условиях хранения влепил предупреждение через протокол. Короче разрешение продлил успешно.
 
Останнє редагування:
Зверху