охотники кто что скажет за порох

FoxHunter

Мисливець
W.Hunter;18509 сказав(ла):
Дядя Вася "...аж палец в кровь" это "болезнь" именно ТОЗ-34.По себе знаю-любит оно по среднему пальцу бить.
Да уменя ежик-94 магнумом средний палец набивает скобой.
 

Rups

Мисливець
Лет 15 уже пользую только Сокол, но в прошлом году взял ТАХО, впринципе тоже доволен и осыпью и резкостью.
Что касается навесок то по соколу 2,1 на 32 с головой на пух ,перо, но это сугубо личное мнение.
 

саня+

Новачок
Результат выстрела зависит как снаряжон патрон,я заряжаю только чез веса результат на лицо,выстрел,резкость,поражение если конечно попал,пользуюсь Соколом и Сунаром (от Сунара выстрел мягче но режче).
 

саня+

Новачок
Очень понравился Сунар,попробуйте не пожалеете.До этого пользовался только Соколом,гдето с 80 года.
 

саня+

Новачок
Сокол поперу,а Сунаром зимой,да я заказывал с области привозили,у нас по близости его не было.
 

TOZ-34ER

ветеран форуму
надійна команда
Я згідний з Вами за Сунар гарний порох і бій відмінний тільки тут бажано не зробити перенавіс. На практиці заю результат. В нас цей порож уже років 5 в продажі не бачив.
 

vitek

Новачок
Дайте пораду!!!!Який краще порох на самозарядну зброю (крім СОКОЛА),а то заряджаю Соколом і при пострілах залишається порох в середині всього корпусу і спускового механізму.Рішив поміняти порох і незнаю який краще підійде до цієї зброї.
Зброя АЛТАЙ 12кл.
Дякую за любу пораду.
 

Владимир35

Мисливець
vitek писал:
Дайте пораду!!!!Який краще порох на самозарядну зброю (крім СОКОЛА),а то заряджаю Соколом і при пострілах залишається порох в середині всього корпусу і спускового механізму.Рішив поміняти порох і незнаю який краще підійде до цієї зброї.
Зброя АЛТАЙ 12кл.
Дякую за любу пораду.
Попробуйте ТАХО. 1,7г на 32г. или 1,8 на 34г, п/к, звезда (в мороз навеску пороха не увеличивать!). Резкость и равномерность очень хорошие. Стволы чистые и тем более газовая камера.
С Ув. Владимир
 

vitek

Новачок
Дякую за пораду!Після всіх рекомендацій залишив свій вибір на цьому пороху.Поїду завтра і куплю.Після відстрілу відпишу результат.
 

vitek

Новачок
Сьогодні зробив пару патрончиків з порохом ТАХО,попробував з різними пижами і контейнерами.Результат перевищив мої сподівання.Краще всього показали пижи деревоволокнисті з прокладками.Пороху 1.9 гр,на порох три картонні прокладки загальною висотою 7.5мм,потім один пиж 1.1мм,шроту 36 гр. і картонна прокладка зверху.
Решта (пиж-концентратор,пиж-дисперсант,пиж-контейнер)показали трошки гірший результат,маю на увазі бій зброї.Справа в тому коли робив набої з цих пластикових пижів,то вони дуже вільно заходили в гільзу,тому і при пострілі проходить прорив порохових газів поміж стінками гільзи.Так що краще всеж-таки робити старими,провіреними способами.Переконався особисто.
Порох ТАХО,порівняно з Соколом згоряє весь,нагару нема ніякого,ствол чистий як після чистки зброї,і це зробив 25 пострілів.
Дякую за пораду,і може щось не так зробив то поправте!!!!!!!!!!!!!!
 

Patso

Снайпер
Я теж минулий сезон стріляв Тахо. Заряжаю 1.9г на 34г дробу. Результат сподобався я на войлочних пижах, так і на пиж-контейнерах хороша кучність і різкість бою, віддача менша ніж від Сокола, думаю на дробові патрони використовувати його і цього року, вже купив 2 банки. А на кулю і картеч все таки Сокол, під нього вже все пристріляно, не хочеться знову все спочатку починати.
 

vitek

Новачок
Я сьогодні також купив дві баночки,але думаю що мені до пухнатого їх не хватить.Я попробую все таки і на зиму цей порох.Кажуть що і при низькій температурі ТАХО показує непогані результати.Як писав ВОЛОДИМИР35 в мороз навеску не увеличивать.Будемо пробувати.
 

vitek

Новачок
fisher
Ось такий вигляд має порох ТАХО(не для реклами)
 

Вкладення

fisher

Новачок
VITEK - БОЛЬШОЕ СПАСИБО ЗА ФОТО И ПОДСКАЗКУ. А ТАКЖЕ ВСЕМ КТО ПОДЕЛИЛСЯ СВОИ ОПЫТОМ ПО ПОРОХУ. ПОПРОБУЮ НА СВОЁМ ГАЗООТВОДНОМ ПОЛУАВТОМАТЕ ХАТСАН ЭСКОРТ ЛЕГАСИ 12к. ИСПОЛЬЗОВАТЬ ДАННЫЙ ПОРОХ ТАХО С НАВЕСКОЙ НА 32г ДРОБИ - 1,7г ПОРОХА, А СОКОЛ ОСТАВЛЮ ДЛЯ ТОЗ-34
 

vitek

Новачок
Чому як мінімум?Я перепробував з різнимим навесками і сказав би що як максимум.Але це кожному своє,зброя різна.Думаєш що нехвататиме для перезарядки?Порох цей є різкий і думаю що збільшувати навеску не є добре.
 

djon

Мисливець
пользовался порохом тахо весь прошлый сизон змечаний 0. Все началось стого что сокол у нас стоил около 80грн а тахо по 60грн. Пробывал его сразными навесками но после приобретения станочка lee начал сыпать тупо по мерками и получилось 1.7-1.75 пороха и 31.5-32г пороха результатами отстрела был доволен. Кстати ружо мр153
 
Зверху