порох Крук

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
В мене був більш сучасний "сунар", 2008-2012 років примірно. Він вже йшов більш спеціалізований, сунар-32, сунар-35, сунар-42. З кацапських сунар-35 мабуть найкращий. Але це відносно нові свіжі пороха. Якщо бажання гулятися з 30 річними порохами, то це не дуже здраво.
Наші дрони "передавали привіти" в казань. Дасть бог таки спалять той завод

rus pos

Мисливець
В мене був більш сучасний "сунар", 2008-2012 років примірно. Він вже йшов більш спеціалізований, сунар-32, сунар-35, сунар-42. З кацапських сунар-35 мабуть найкращий. Але це відносно нові свіжі пороха. Якщо бажання гулятися з 30 річними порохами, то це не дуже здраво.
Наші дрони "передавали привіти" в казань. Дасть бог таки спалять той завод
воно то так, остався в наследство 97 року ,просто цікаво тре попробувати

kef

Зброяр
воно то так, остався в наследство 97 року ,просто цікаво тре попробувати
Насипте доріжку пороху приблизно 5 см.і підпаліть. Якщо горить по типу сокола то хто зна .може і нормальний . Але краще лишіть його в спокої. Здоров'я + рушниця обійдеться дорожче за порох. Це не сокол який може пробачити помилку.

Степанович 2

Снайпер
Це не сокол який може пробачити помилку.

Золоті слова, він завжди був набагато вимогливішим до точності навіски

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Шановні колєги, прошу нагадати, яка з ОРИГІНАЛЬНИХ мірок LEE LOAD ALL 2 видає 2,0-2,1 г "старого" "Крука", бо я з цією війною клятою все про "гладкоствол" позабував...

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
?

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Скажіть, будь-ласка, чи є в кого перевірений рецепт "Круку" (наважка, тип капсулю) під узгоджену картеч 8 мм із закриттям "зіркою"? Хлопці питаються...

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Зерна "старого" "Круку" ×500 крат

Вкладення

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
З місяць тому "розпатронив" набої, споряджені ще у 2021-му році, в т.ч. і на "Круці". ЖОДНИХ натяків на злежування чи просипання через ПК у шріт. Як вчора споряджені.

Ярослав Чечен

Слідопит
А як КРУК до вологи і мінусових температур?а то всякого начитаєшся і на ютубі на дивишся,не знаєш кому вірити,
Просто є можливість заволодіти парочкою банок.і думаю чи варто чи ні?

І який рецепт повноцінного патрона 12кал.на 34-35гр.дробі, комплектуючі класика, картоні прокладки і войлочні пижі , закатка ,,зірка''(ні яких БІО,Пиж-контейнерів,пласт.обтюраторів)гільзи євро.
Шось з такої комплектухи путнє вийде?
Можливо в темі вже і є відповідь,але попробуй тут знайти, може хтось підкаже.

І по звуку ,хтось порівнював звук вистрілу Круку, порівняно з Нобелями , за Сокол я знаю ,то напевно найголосніший бездимний порох,такий грохот дає ,шо Нобеля порівняно з ним шепочуть.яки КРУК на звук,хтось аналізував?
Тут є багато цікавого по Круку, треба пошукати, порох гарний, морозу точно не боїться, але я однозначно за закриття патронів з порохом Крук "зіркою"....

ATIS

Снайпер
А як КРУК до вологи і мінусових температур?а то всякого начитаєшся і на ютубі на дивишся,не знаєш кому вірити,
Просто є можливість заволодіти парочкою банок.і думаю чи варто чи ні?

І який рецепт повноцінного патрона 12кал.на 34-35гр.дробі, комплектуючі класика, картоні прокладки і войлочні пижі , закатка ,,зірка''(ні яких БІО,Пиж-контейнерів,пласт.обтюраторів)гільзи євро.
Шось з такої комплектухи путнє вийде?
Можливо в темі вже і є відповідь,але попробуй тут знайти, може хтось підкаже.

І по звуку ,хтось порівнював звук вистрілу Круку, порівняно з Нобелями , за Сокол я знаю ,то напевно найголосніший бездимний порох,такий грохот дає ,шо Нобеля порівняно з ним шепочуть.яки КРУК на звук,хтось аналізував?
При мінусі працює суперово. Волога? А який порох любить вологу? Якось в продажу були пижі войлочні залиті маслом, типу осалені, то тоді все що було з порохів на той час, давали пшикі, і крук в тому числі. А від контенсату через холод - тепло, взагалі ніколи проблем не було.

ATIS

Снайпер
Порада, замініть картонну прокладку на порох, рівненським обтюратором. І порох любить щільне спорядження. Не бійтеся додати зусиля при посадці обтюратора.

Зверху