Онукам би його побачити...Миру немаємо
Онукам би його побачити...Миру немаємо
В цьому вбачається конкретне прощупування ринку. Пам'ятаєься мені ви хворіли ним конкретно і ладні були купляти за любу більш менш нормальну ціну того часу.От тільки питання навіщо така кількість?При довоєнних умовах полювання його б хватило на років 15 легенько.Хоча,в принципі,в кого які були полювання.Вихожу зі своїх поглядів.Так що можу вангувпти що ті всі 39 банок можуть бути у вас.І якщо він був придбаний років 5-7 назад за 300-500 грн.а зараз проданий за 1500,то непоганий будете мати гешефт.Якось так.Хватить морозитись.2015-2020 рр
То є так! Особисто в мене "Крук" був "фаворитом" і на стенді, де за півдня "вилітало" 4-5 пачок елементарно! Були ж часи...З відстрілу Олександра Кульбіцького, нарівні стабільності по швидкості шроту "Крука" при мінусовій температурі був лише B&P F2x32. П.С. На кращі часи маю обидва.
Єдиний порошок, за який можна сміливо платити дорожче, аніж за "Крук", як на мене... Десь наче в когось дві банки 2019 р. було. Чооорні, красиві... Як тре, то дід може спитатися.B&P F2x32
Да,да,порийтеся в себе в закромах,ме й ще що найдетеЄдиний порошок, за який можна сміливо платити дорожче, аніж за "Крук", як на мене... Десь наче в когось дві банки 2019 р. було. Чооорні, красиві... Як тре, то дід може спитатися.
Пардон: людина каже, що три... Третя почата.Єдиний порошок, за який можна сміливо платити дорожче, аніж за "Крук", як на мене... Десь наче в когось дві банки 2019 р. було. Чооорні, красиві... Як тре, то дід може спитатися.
Комусь може попаде фабула любого виду порошку і будуть його хаяти, по факту користував С7, А0, А1, D20, Gm3, ніякого сміття не було, порохи те що треба, і ще ненав'язливо закрадається думка що цих 39 банок Крука явно не в когосьДоречі, якого саме? D20, наприклад, як на мене - відверте "сміття"...
Пишуть, що вже 35. От є ж дурники, що купують...
То ж добре, в житті завжди два дурні, один продає інший купуєПишуть, що вже 35. От є ж дурники, що купують...
Добре - це коли всім добре...То ж добре, в житті завжди два дурні, один продає інший купує![]()
З цим важко не погодитисьДобре - це коли всім добре...
Тих 4-и банки "Крука" купили шпійони-буржуїни, щоб налагодити його виробництво на своїх заводах. Вони ж бо ідійоти. І спорт, і полювання - усе на своїх недолугих порохах типу Maxam, NS та B&P. А коли почнуть масово випускати у себе "Крук", то відразу перейменують свої міста у Нью-Васюкі і проведуть там Перший міжгалактічєскій шахово-шашечний турнір. Вони ж бо ідійоти, не знають, що "Крук" виготовлявся "із гавна і палок". У тому увесь секрет його неземної стабільності...Пишуть, що вже 35. От є ж дурники, що купують...
Якщо буде можливість зробіть фото цього 'дива', було б цікавоЗашел сегодня в наш охотничий. В продаже "Сокiл"-1600 за 250грамм. Производитель не определяется.