14 февраля день святого Трифона. С праздником всех охотников и рыболовов!

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Друзі, щиро вітаю Вас усіх зі святом! З Днем Святого Трифона!

Трифон захищає усіх вірян від злих сил, тривоги, скорботи, відчаю, нічних кошмарів. Він підказує, як уникнути підступів недоброзичливців, пом'якшити серця заздрісників, спростувати зведений на Вас наклеп. А ще подвижник сприяє в пошуку зниклих речей! Мученик вважається небесним заступником всіх, хто працює в саду і на полі. До нього звертаються, просячи врятувати урожай від шкідників і стихійних лих. Крім того, чудотворець протегує мисливцям, рибалкам і тим, хто розводить птахів.
Надзвичайно корисною виявиться й молитва святому Трифону про допомогу...
«Святий Трифон, мученик віри! Почуй мою молитву, зверни свій погляд на мене, грішного. Визволи мене від безробіття і безгрошів'я, допоможи знайти роботу гідну, допоможи жити духовно і безгрішні. Відведи від мене людей лихих, очей поганий, заздрість і злість людську . Дай мені роботу хорошу, щоб сім'ю утримувати і бід не знати. Щиро благаю тебе про допомогу в праведній справі. Сподіваюся на підтримку твою і уповаю на милість твою. Амінь».

3399.jpg
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Всіх форумчан вітаю з нашим ПРОФЕСІЙНИ СВЯТОМ!!Бажаю щастя,здоров'я і всього самого найкращого в житті ,а також прекрасних полювань і рибалок!!
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Бажаю здоров'я усій мисливській спільноті!
Хочу у цей буремний для нашої країни час, із гумором привітати усю спільноту зі святом, З Днем Святого Трифона!
Усім наснаги!

IMG-20230214-WA0002.jpg
 
Зверху