14.03.2020 Випробування по марковано-фарбованому сліду

Юрий Гуленко

Новачок
Вперше, на території Львівської області, в угіддях Львівської МО УТМР, Дрогобицький МО КСУ спільно з секцією мисливського собаківництва Львівської ОО УТМР провели два заходи для собак мисливських порід.
14.03.2020 успішно відбулися випробування по марковано-фарбованому сліду. Хочу подякувати головному експерту на випробуваннях від КСУ Yury Gulenko , від УТМР Олійнику Яремі Степановичу та асистенту Федір Левицький за справедливе суддівство, досвід, поради та настанови, а також, за приємну і дружню атмосферу.
Щира подяка Володимир Бойко за всебічну підтримку, організацію, допомогу, без Вас наш захід не був би святом!
Особлива подяка, від всіх без виключення учасників та організаторів, колективу Борщовицької первинної організації УТМР та єгерю Мельнику Івану за теплий прийом та неймовірну гостинність!
І звичайно, ми щиро вдячні нашим партнерам та спонсорам за підтримку, довіру, і сприяння розвитку галузі мисливського собаківництва в нашому регіоні: Компанії "Ібіс" м. Львів та генерального директора Ґрунскіса Ромаса Прановича, ГО Українське Мисливське Товариство "ТУР", Компанії "Вина Світу", ГО Український Жіночий Мисливський Клуб "ДІАНА".
Хочу окремо відмітити фотографів Olja Bilynets і Дмитро Ляляєв, голову Львівської МО УТМР п. Василенко Вячеслава, а також подякувати всім учасникам.
До зустрічі на наступних випробуваннях і змаганнях!






більше світлин за посиланнями:
https://www.facebook.com/natalka.veremiy/posts/10157921593658467
 
Зверху