32 КАЛИБР.

4580dry

ветеран форуму
надійна команда
1.Розкажіть -чого пластикові гільзи не по розміру виготовляють, ( по 32 калібру) металеві підходять, пластік заходить в патроннік 2см. дальше нелізе, яких стандартів дотримуються, продають в Києві гільзи 32 кажуть розмір 14.5, це вже по розміру почті 24калібр.

2.Можна розточити патроннік під пластік, як дозвільники до цього віднесуться, як повліяє на стрільбу.
 

4580dry

ветеран форуму
надійна команда
Всавте хто небудь свої 5 копійок.
АУ -АУ знатоки. Може можна розточити під 28 калібр.
 

Александр

Новачок
Скажите, а маркировка на єтих гильзах есть, на сайте тахо, есть в каталоге и патроні 24-го калибра, вожможно такие гильзі к вам и попали, в жизни всякое бівает
 

dikajapulja100

Новачок
Спробую я всатити свої 5 копійок. Отже якщо у Вас рушниця 32 калібру "Радянська" то гільзи фірми "Тахо" вам не підійдуть по тій причині ,що у нас ( в союзі) були одні розміри патронника ,а закордоном інші. Тахо виготовляє гільзи та патрони для рушниць "імпортних".Таблицю діаметрів патронників та калібрів можна знайти в інтернеті, ітоді Вам стане все зрозуміло. Щодо того щоб розвернути патронник під гільзу Тахо,то тут немає нічого протизаконного ,тому що калібр Ви не змінюєте, а змінюєте лише розмір патронника. Проте я незнаю як буде проходити потріл після розвертки патронника. Не пам"ятаю де саме можливо на "Ганзі" я читав що розвертали патронник.
 

4580dry

ветеран форуму
надійна команда
Там так і написано 32 калибр, мене ИЖ ЗК 62р.в. 32калибр.
 
Зверху