Benelli Raffaello Deluxe Powerbore

Статус
Закрита.

владимир 321

Новачок
Доброго дня всім. Відповідаю для усіх кого цікавить як я вибирав свою рушницю, бо роздули вже що у бенеллі стволи криві. По-перше: соосність чоків ,вважаю ,повинна бути правильною, хоча говорять що на бій це не впливає, в тих рушницях, що відбракував, чоки вкручувалися не рівно. По-друге: дана рушниця має вуглепластикову прицільну планку, яка не жорстко припаяна, а має вільний хід на стволі, так от в п'яти одиницях прицільна планка не співпадала з прицільними пазами затворної кришки, ну і по- третє темний горіх мені більш до душі. Коли я в магазині вибирав рушницю, з мене продавці теж кепкували, але після вказаних недоліків носили одну за одною покірно. Великим спеціалістом себе не вважаю, просто одним людям видно, другим ні. А ще впевнений що рушниця майже за 100 т.грн. повинна бути ідеальною, і чим більше ми будемо відбраковувати, тим менше нам будуть везти другосортного товару як для країн східної європи.
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник
За допомогою якого обладнанняя проводилася діагностика правильності пайки патронника та кривизни ствола? Мені просто цікаво, для себе- при виборі зброї в майбутньому. Якщо ж це робилося на око, то це просто трата часу на розмови і більше нічого. Моя особиста думка...
Все имеют право на свое мнение.
Но две гильзі 12 и 20 калибра могут показать многое. У Бенелли даже без гильз біло видно!
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник

Shoroh

Слідопит
з мене продавці теж кепкували, але після вказаних недоліків носили одну за одною покірно. Великим спеціалістом себе не вважаю, просто одним людям видно, другим ні.
Ничего плохого о Вашем ружье сказать не могу-оно достойное но демагогии о выборе его в магазине...Я более 20 лет управляющий в торговой сфере и поверьте мне покупатель который хочет увидеть недостатки товара (любого)он их обязательно найдет даже если их там вообще НЕТ!
И Вам продавцы будут носить и прогибаться пока ВЫ от этого не устаните сами и не удовлетворите свое ЭГО(я ж выбирал из 43 стволов и вот он тот единственный и выбрал его Я сам НЕ БУДУЧИ СПЕЦИАЛИСТОМ)С УВ.
 

Grey

Мисливець
з мене продавці теж кепкували, але після вказаних недоліків носили одну за одною покірно.
В каком магазине покупали? Я почему спрашиваю, у нас в Украине оф.дилером Бенелли является компания Феникс из Одессы, сеть магазинов Ствол, так у них в наличии всегда не более двух-трёх экземпляров, одной модели,а тут прям выносят одну за одной;)
 
Останнє редагування:

владимир 321

Новачок
Рушницями Бенеллі торгують як мережі магазинів Ствол, так і Ібіс, а в якому саме, говорити мабуть буде не зовсім коректно, бо вже й так на мене керівник якогось магазину образився.
 
Статус
Закрита.
Зверху