Beretta A400 Xcel Sporting 32" ствол(81,3см) 12/76калібр

kostik911

ветеран форуму
надійна команда
Вітаю
Є на прикметі така ,,фузія,,:)
Зроблено виключно для ринку Північної Америки зі стволом 32інча
Нова,жодного пострілу не зробленоа
Опис і ТТХ

Нові A400 Xplor Action/Xcel - перші напівавтоматичні рушниці, в стандартній комплектації оснащені електронним пристроєм, який, окрім інших функцій, веде підрахунок зроблених пострілів. Рушниця має усі ті властивості, які дозволили досягти серії A400 таких успіхів. Його можна з упевненістю використати в усіх типах ігор, незалежно від спорядження, цілей або пори року. Універсальності рушниці також додає кронштейн на стовбурній коробці для установки оптики і інших прицільних систем. A400 Xplor Action - це рушниця, з якою треба вважатися. Вмонтований комп'ютер Беретты має назву GunPod. Це стандартний компонент рушниці, мультифункціональний електронний пристрій, який розташований в наконечнику пістолетного руків'я рушниці і дозволяє стрільцеві : вести підрахунок усіх зроблених пострілів (не перенастроюється), часткових пострілів (до 7 сесій, що настроюються), вимірювати зовнішню температуру за шкалою Цельсія і Фаренгейта і тестувати боєприпаси.


GunPod може порівнювати два різні типи патронів, навіть якщо вони однакові по вазі. Революційність Beretta GunPod полягає і в тому, що підрахунок досконалих пострілів ведеться навіть при відсутньої батареї або при її повній розрядці. Рушниця має систему гасіння віддачі, аналогів якої немає у світі. Вона реалізована за допомогою двох гідравлічних демпферів, дуже схожих на ті, що застосовуються в автомобільних підвісках, і дозволяє добитися 60%-го зменшення віддачі. Усі інші системи на ринку грунтовані на деформації м'яких матеріалів, таких як гума, поліуретан і полімерні вставки. У чому різниця? Представте, як було б їздити на машині з гумовими амортизаторами! Ще один крок у бік ефективності. Micro - Core - м'яка, легка і здатна ковзати по плечу інноваційна подушка гасіння віддачі, яка була розроблена Береттой з урахуванням її багаторічного досвіду, отриманого в конкурентній боротьбі у всьому світі


Конструкція A400 Xplor - справжня перлина інженерії, яка відрізняється від усіх інших систем на ринку винятковою послідовною швидкістю стрільби. Зробити другий постріл швидше за інших - означає збільшити свої шанси уразити ціль. Рушниці A400 Xplor навіть це під силу. Новий "двигун" A400 Xplor, Blink - результат інтеграції нової газової системи Беретти з блокуванням передньої частини затвора, що обертається, і системою подання. Нова газова система включає інноваційний поршень з чистячою стрічкою, яка являється також і ущільнювачем. У цьому сенсі, Blink продуктивніший і значно чистіший. Steelium - так у Beretta називається технологія виробництва ствола рушниці, в ході якої спеціальний трехсоставный сплав трансформується у винятковий і в той же час унікальний ствол рушниці.


Цікавить цінова політика цієї унікальної рушниці,з таким незвичайним стволом і пошук потенційного клієнта
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
 
Зверху