Fabarm L4S INITIAL HUNTER кал. 12/76

Статус
Закрита.
Fabarm L4S INITIAL HUNTER кал. 12/76
Продам в ідеальному стані напівавтоматичну рушницю Fabarm L4s. Настріл мінімальний 2 пачки патронів. На Гарантії до серпня 2021 року. рік випуску 2019 покупка 2020 в мережі Ібіс. калібр 12. Довжина ствола 76. Виробник Італія. Кількість патронів 3+1. Вага 3.05 кг. Комплектація Три чоки -циліндр, чок, получок.2 антабки швидкозємні,прокладки для зміни кута нахилу прикладу. Місце реєстрації Черкаська обл. м.Монастирище. Прошу 31 тис.грн. торг))) 0686286611 переоформлення через дозвільну.



Оптимально підійде для ходового полювання. Відрізняється елегантністю, легкістю та динамічністю, а також поєднує в собі кращі характеристики попередніх моделей - Lion і XLR.
Система перезаряджання газовідвідна забезпечує надійне функціонування автоматики рушниці при використанні будь-якого типу патронів.
Ствольна коробка виготовлена з високоякісного сплаву Ergal 55, використовуваного в авіабудуванні. Зверху на ствольній коробці вирізані пази для установки баз оптичних або коліматорних прицілів.
Ствол Tribore HP пройшов випробування тиском 1630 бар, що дозволяє використовувати сталеву дріб. Дана система була спроектована спеціально для зменшення деформації дробу при русі по каналу ствола — і, як наслідок, поліпшення купчастості бою рушниці.
Приклад і цівка виготовлені з високоякісного горіха, промасленого вручну, мають матову обробку. Бічні поверхні в місцях, що контактують з руками стрілка, мають насічку, виконану за допомогою лазера.
Поліуретановий потиличник HRA від фірми Cervellati відмінно пом'якшує віддачу.
 

Вкладення

Останнє редагування:
Статус
Закрита.
Зверху