Franchi Affinity

barabaka

Слідопит
Да пофиг какими стрелять. Кроме всякого говна, типа "шар". Это не ТОЗ и сравнивать с ним не надо. Там другие давления.
 

hnat

Мисливець
Стрелять можно кроме пули типа бренеке с металическим шариком на носу, не знаю как она называется. Разобрал патрон так пуля имеет диаметр 18.8. А это и есть те пули которыми мне предлагали пристрелять ружье.
Наскільки пригадую, діаметр кулі виміряється по основному тілу, а не по ребрам.
 

hnat

Мисливець
Значить за півчок можна не переживати.
 

Arsenfresh

Мисливець
Уххх, який спор цікавий і без мене! Значить так: я власник ТОЗ 34 і Франкі Афініті. В ТОЗа верх. ствол 17.25мм. нижн. 17.5мм. це по радянських двох штангелях, це якщо відштовхуватись від заявленого виробником діаметру каналу ствола 18.5мм., я особисто не міряв (немає чим, немає потреби і бажання), по ТОЗу з нижнього ствл. тобто чок 1мм. я стріляв кулями: Майера нові, Моноліт 32, Моноліт 28, Ковпачковими типу Бреннеке, без проблем абсолютно від слова зовсім, крім того тими самими кулями я ще відстрілював 3 різних ТОЗ 34 своїх товаришів, проблем нуль, кучність на висоті!!!
З Афініті зі звуження 0.5мм. ***, три прорізи, я стріляв кулями: Гуаланді 32, Моноліт 32/28, Бреннеке СССР, Майера нові, Полева, Ковпачковими, проблем жодних, кучність чудова. Чок в Афініті не користую від слова зовсім навіть на дріб, 0.25мм. початок сезону на качку, пізніше 0.5мм. і так до кінця сезону, тобто копито, заєць, мені 0.5мм кучності за очі, ще патрон підбираю...
 

ATIS

Снайпер
Из чока калиберными не стреляет никто. И никто никому не советует это делать.
В мене був Іж 12 12 кал. Бив кулями просто супер, а от найкращий бій був кулею Бренеке ( ротвайл ) і саме з чока. Відстріляв з нього не один десяток кульових набоїв, і диво, ствол без змін. Еххх...багато копита з нього лягло, зараз радує молодого мисливця.....
Коли пристрілював свою франкі кулею, то вибирав з якого чока найкраще полетить бренеке, вийшло що з 0.5.
Круглу і Супутник, не використовую, оті можуть пошкодити ствол, а всі ковпачкові вилітають з любого чока на ура.....
 

SK 89

Новачок
Уважаемые владельцы franchi affinity onе,как у вас обстоит дела с прицельной планкой,а именно как она припаяна к стволу? При просмотре уже больше пяти стволов этого полуавтомата заметил много мест где планка не полностью пропаяна,это брак или?
 

Panters

Снайпер
Уважаемые владельцы franchi affinity onе,как у вас обстоит дела с прицельной планкой,а именно как она припаяна к стволу? При просмотре уже больше пяти стволов этого полуавтомата заметил много мест где планка не полностью пропаяна,это брак или?
Це так здається на перший погляд, полюю другий сезон, настрій біля 500 набоїв, все норм., як у Вас там я не знаю, брак звичайно можливий.
 

SK 89

Новачок
Разве так должно быть?Если есть зазор между стволом и планкой на мой взгляд это брак,пропаяно должно быть по всей длине равномерно а не так как на фото!
 

Вкладення

Зверху