FRANCHI Inertia Affinity Synthetic кал.12

Статус
Закрита.

UHIM

Мисливець
Продам хорошу роботягу. Купувалась новою, півроку тому. Відбиралась Русланом з Одеси (хто в темі той зрозуміє). По роботі механізму, по бою все ідеально, рушниця БЕЗ ДЕФЕКТІВ (крім незначних потертостей, на фото все показано) . Настріл до 500 патронів, декілька раз стенд, полювання на пернату, і 2 виходи на зайчика. в комплекті все, що на фото, комплектація стандартна, як з магазину. Продаю тому що володію рушницею вищого класу (вінчі), а також потрібна велика сума грошей. Продаю весь свій арсенал.
Характеристики:
Производитель: Franchi
Страна производитель: Италия
Модель: Inertia Affinity
Калибр: 12
Патронник: 76 мм
Вес,кг: 3,14 кг
Длина ствола, мм: 760 мм
Общая длина, мм: 1300 мм
Ёмкость магазина: 4+1
Материал ложа: Пластик
Система перезарядки: Инерционная система
Упаковка: Картонная коробка
Цвет: Чёрный
Тип прицела: Прицельная планка с мушкой
Висока прицільна планка
Зареестрована в м. Рожище, 20 км. від Луцька, Волинська обл.
ЦІНА 900 американських!!
Адекватний торг на дорогу присутній.
Зацікавлених прошу звонити по номерах
0678354547
0992879914 Сергій
 

Вкладення

Валик-58-58

Мисливець
Ружья данной марки- модели ОТЛИЧНО себя зарекомендовали.У Франки,бюджетной серии,меньше косяков,чем бюджетки Бенелли (сам имею:rolleyes:),думаю продадите.
Цитирую ваши слова:Відбиралась Русланом з Одеси (хто в темі той зрозуміє). Это уже не показатель!:oops:К сожалению!
 

UHIM

Мисливець
я взяв рушницю перший раз в руки і за 35 - 40 метрів зробив 3 постріли кулею ВР, дві кулі влучили одна в одну, а третя на 5-7 см вежче лінії прицілювання. Жаль фото не зробив. Після цього в мене пропали всі сумніви що до привильносі вибору рушниці.
 

barbos6

Слідопит
Нова в магазині 26 кусків без знижки, а ви просите за б.у 23 з хвостиком, в мене є сумніви що хтось буде розмінюаатись на таку не суттєву економію.
 

Корнилов

Снайпер
Нова в магазині 26 кусків без знижки, а ви просите за б.у 23 з хвостиком, в мене є сумніви що хтось буде розмінюаатись на таку не суттєву економію.[/:mad:! QUOTE]
3000 это мало!?!?? Пенсионеры на эти деньги, умудряются прожить два месяца:(:(:mad: А перед тем, как сомневаться, выучите правила форума!
 

barbos6

Слідопит
Знаю правила! Просто не стримався... до чого тут пенсіонери? І з знижкою дана рура буде менше ніж 25 тис. в магазині на місці без єзди!
 
Статус
Закрита.
Зверху