Sauer

B Александр

Новачок
Вітаю!!!
Прошу колективної думки, зокрема:
В "далеких" 2000-х роках після смерті тестя, я в установленому порядку став власником Sauer 12х9,3.
Після анексії АКР по прибуттю на материкову, все поставлено на облік в одному із районів Київської дозвільної.
Тепер, маю бажання віддати у спадок дідову рушницю синові, але "вуаля" - за союзу третій (нижній) ствол "шустанули" і в такий спосіб її, рушницю було зареєстровано на тестя, як гладкоствол і так було до тепер.
Станом на зараз, мені дозвільна пропонує заштифтувати нижній - третій ствол.
Цього дуже не хочеться, якою буде Ваша думка???
Дякую.

RoSO-maxa

Мисливець
Вітаю!
Так ствол "живий" ? Що саме з ним зробили цінувачі зброї при союзі
Років 10 тому назад мій друг придбав трійник Карл Грюндик, так там ствол у патронника і на дульному зрізі був залитий по 5-7 см свінцем. Після декількох днів роботи з видалення свінцю і підбору патрона ( це була окрема історія) ми з нього стріляли ! Зареєстрували на місячник здачі як нарізну зброю ! Також тримав в руках Крікхофф, так там з дульного зрізу на скільки сверло дістало були зняти нарізи а під цівкою проріз як болгаркою по стволу та патроніку
Тому цікаво як у Вас це вирішили

B Александр

Новачок
Так ствол "живий" ? Що саме з ним зробили цінувачі зброї при союзі)
Шустанули - зняли насічки (нарізи) і тільки після того зареєстрував.
Тесть говорив, що то робилось в заводських умовах.
Де, як і коли я не цікавився, а після його смерті, прийшлось реєструвати, проте жодних проблем ніхто не вказував.

tyrist 1945

Тигр
Так ствол "живий" ? Що саме з ним зробили цінувачі зброї при союзі)
Шустанули - зняли насічки (нарізи) і тільки після того зареєстрував.
Тесть говорив, що то робилось в заводських умовах.
Де, як і коли я не цікавився, а після його смерті, прийшлось реєструвати, проте жодних проблем ніхто не вказував.
Я так розумію що у вас дриллінг Зауер мод. 30? Нічого не треба штифтувати. Нижній ствол або під заміну, або під 410 калібр.

tyrist 1945

Тигр
Шановні колеги, вітаю!!!!
Був сьогодні НДЕКЦ, які запропонували "два пуття":
- макет на стіну;
- штифт 3-го ствола.
Бліінннн, шкодааааа. (мож підкажіть, якійсь варік). Переглянути вкладення 935728 Переглянути вкладення 935729 Переглянути вкладення 935730 Переглянути вкладення 935731
Я вам вище писав які є два варіанти.

tyrist 1945

Тигр
Є на сайті фахівці, які в установленому порядку модернізують нижній ствол (9,3) під 410 калібр???
Патронник.При довжині 75.5 mm,його діаметр d 12.05 mm на початку і d 11.85 mm наприкінці, тобто. є невелика конусність.
Його діаметр d 11.85 mm на початку, і d 10.35 mm у його кінці, де починається канал ствола. Шукайте людину з руками і токарним верстатом.

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Зверху