В більшості я ніколи непритримуюся рецептурних правил приготування (дичини і не тільки).Інгредиєнти самі по собі приходять в ході приготування.То добавити ,солі,овочів,грибів-свіжих-сушених ,спецій,цукру,меду,варення,в кінці готової страви та під час самого приготування.і.т.д...,
-Можна замаринувати,обсмажити в жирі (смальці,маслі,олі).,тушкувати в "скороварці".,або в іншій ємкості.з добавлянням сметани чи масла ,овочів-помідори,кабачки,баклажани.... .Аби лише було з чого готовити..
-Можна замаринувати,обсмажити в жирі (смальці,маслі,олі).,тушкувати в "скороварці".,або в іншій ємкості.з добавлянням сметани чи масла ,овочів-помідори,кабачки,баклажани.... .Аби лише було з чого готовити..