Хороший патронник получился!Переглянути вкладення 746459 Переглянути вкладення 746460 Переглянути вкладення 746461
Раз такое дело то Итальянца в студию!
Хороший патронник получился!Переглянути вкладення 746459 Переглянути вкладення 746460 Переглянути вкладення 746461
Раз такое дело то Итальянца в студию!
Це гільзи і капсуль військового призначеня(авіація).У свій час неодна пара бойків була посажена за таких капсулів.Разом з рушницями інколи попередні власники в додачу віддавали і різні гільзи. Було у мене таких як на 'фото' декілька сотень гільз. Це напевно вже останні 'радянські' або початок 90 х.років. усі капсульовані . Тільки капсуль не жовтий а більше схожий кольором на мідь. Або метал з напиленням міді. Бо капсуль жорсткий ,не кожна рушниця а саме бойок робить наклеп в капсулі щоб він спрацював. Траплялися осічки. Особливо на рушницях ІЖ 27..12...ІЖ 58...ТОЗ 34. А ось ІЖ 18 ..54...26...ТОЗ 66 та деякі іномарки працювали штатно без осічок.
Гільза постріл тримає. Дуже рідко коли є прогари чи тріскається по вздовж чи по колу. Інколи використовою на припутнів не замінюючи капсуля. А згадав про них тому , що мав декілька памятних осічок в давніх роках девяностих / бо інших не мав, окрім латуні з центробоєм /.
Думаю що і багато хто з вас теж мав такі . Переглянути вкладення 746296
А як підтвердити чи спростувати дану інформацію. ?Це гільзи і капсуль військового призначеня(авіація).У свій час неодна пара бойків була посажена за таких капсулів.
Гільза на тих фото звичайна, мисливська. Ті гільзи, що військового призначення (так звані "вишибники" для снарядів) мають іншу форму ранту і в рушницю 12-го калібру не підходять. Років 5 назад я "препарував" такий "вишибник" і фотозвіт виставляв тут на форумі.Це гільзи і капсуль військового призначеня(авіація).У свій час неодна пара бойків була посажена за таких капсулів.
Fiocchi або B&P легко.Какие современные гильзы так выдержат?
100%Fiocchi або B&P легко.
Ви їх зіркою тричі закрийте.
Под "зірку" у меня есть другие.Fiocchi або B&P легко.
Ви їх зіркою тричі закрийте.
Ротвайл, В&Р, під закрутку аналогічно, суперові гільзиПод "зірку" у меня есть другие.
Эти чисто под закрутку
Не пробовал, как попадут под руку обязательно попробую.Ротвайл, В&Р, під закрутку аналогічно, суперові гільзи
То звичайний кооператив)) метал покритий напилом фарби були такі партії капсулівЦе гільзи і капсуль військового призначеня(авіація).У свій час неодна пара бойків була посажена за таких капсулів.
а у мене від В&Р інше враження, як не пелюстка відірве так юбку піддує.Не пробовал, как попадут под руку обязательно попробую.
В&Р ещё нравятся там хороший пластик, но намного мягче советского, а под закрутку жёсткость это определяющий фактор.
Для мене ВsР системи Гордон гільзи супер, нічого не дує і ніколи непотрібно коректувати капс. гніздо, а може у Вас проблема в патроннику якщо юбку піддуває?а у мене від В&Р інше враження, як не пелюстка відірве так юбку піддує.
Якщо переломка це вибачає то мц21-12 ні ))
Гільз Тахо тахо вже чотири перезаряди пройшли і все ок.
Кооперативы боеприпасы не выпускали никогда.То звичайний кооператив)) метал покритий напилом фарби були такі партії капсулів
може проблема і в патроннику, але на інших гільзах юбку не роздуває.Для мене ВsР системи Гордон гільзи супер, нічого не дує і ніколи непотрібно коректувати капс. гніздо, а може у Вас проблема в патроннику якщо юбку піддуває?
Ну значит не кооперативи)) ну вы старше от меня и полюб должны помнить о партиях жевел с обычног метала а не цветного,или я ошибаюсь?Кооперативы боеприпасы не выпускали никогда.
А вот тут поподробнее если можно. Мне уже интересно стало, а какой это казённый завод типа Шосткинско есть В Виннице? Очень любопытно.Казенные заводы, типа Шосткинского ( на "Виннице"), охранялись всегда с вышками, вооруженной охраной, сторожевыми собаками и колючкой в несколько рядов.
Там слово взято в лапки.А вот тут поподробнее если можно. Мне уже интересно стало, а какой это казённый завод типа Шосткинско есть В Виннице? Очень любопытно.