Епаньйол Бретон

Статус
Закрита.

Роман Мельниченко

ветеран форуму
надійна команда
Слава Україні, шановні мисливці.
09.06.23 народились, а на даний час готові до переїзду цуцики Епаньйол Бретон, проглистовані, привиті, виписані щенячки (КСУ), самостійно харчуються, жваві та грайливі 6 кобелів і 1 сука. Батьки з відмінним екстерєром завжди на полюваннях та змаганнях. Кобель чорно-білий, сука червоно-біла. Фото родоводів скину пізніше. Знаходяться в м Івано-Франківськ, тел. 0507366183 Роман. Ціна 350.
 

Вкладення

Роман Мельниченко

ветеран форуму
надійна команда
Шановні мисливці, хочу оголосити, що віддам цуцика мисливцю за ту суму яку він завважає що може/хоче заплатити, або заплатить її пізніше коли буде мати можливість.
Оголошую я це тому, що я в ЗСУ і не маю змоги займатись цуциками, а дружина і так перейняла мою роботу на свої плечі, тай своєї не мало має - діти, робота, хата, господарка і інше, а цуциками вона не може займатись тай не вміє.
Так що, хто ДІЙСНО хоче завести Бретона то звертайтеся, але ТІЛЬКИ мисливці і ТІЛЬКИ для полювання.
 

Роман Мельниченко

ветеран форуму
надійна команда
Бажаю міцного.
Шановні мисливці, залишився чорно білий кобель і чорно біла сучка. Цуцики самостійні, привиті по віку і готові до переїзду.
Двоє цуциців поїхали в Одеську область, один Закарпаття і один Хмельницький, один залишився у Франківську.
Вірні помічники на полюваннях чекають на переїз до нових господарів.
 

Роман Мельниченко

ветеран форуму
надійна команда
Бажаю міцного.
Шановні мисливці, усі цуцики розїхались до нових власників, маю надію що принесуть їм безліч приємних миттєвостей на полюваннях. Більшість, а це 5, поїхали в Одеську область.
Бажаю нам приємних полювань в нашій цілій, соборній і незалежній Україні.
Слава Україні.
 
Статус
Закрита.
Зверху