Закон или беспредел ?

Статус
Закрита.

mom

Мисливець
Добавлю тут было на счёт срока действия матроски, я помню что раньше вверху в строке "термін дії" ставился сезон охоты согласно приказу 20ХХ/20ХХУ, а последние года только календарный год. Ну по крайней мере у нас в области.
 
...
Приводів в міліцію за 60 років життя у мене взагалі не було, якщо не вважати запрошення до будинку сільської ради для складання протоколу за порушення правил перенесення зброї в населеному пункті.
Запитання:"Яка процедура вилучення рушниці міліцією в цьому випадку?".
Чи має право дільничний інспектор, склавши один-єдиний протокол на вилучення зброї та зачитавши його мені, вимагати передати зброю міліції? Коли я не погодився, пропонуючи дільничному скласти другий протокол на вилучення зброї та передати його мені, до мене підлетів інспектор ДС, силою вирвав рушницю з моїх рук, виніс з приміщення, та повіз зброю в невідомому напрямі ...
Чи правомірно вчинили міліціонери?
Дякую.
 
Атос писал:

отрыщъ-безхатченко редукс писал:
порушення правил перенесення зброї в населеному пункті.

Озвучте в чем же выражалось порушення,конкретно.


Будь-ласка.
 

Вкладення

ЛЕШШИЙ

Мисливець
Там-же все слилось, не разобрать. Напечатайте содержание протокола.
 

ЛЕШШИЙ

Мисливець
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ Н А К А З

N 622 від 21.08.98 м.Київ Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 7 жовтня 1998 р. за N 637/3077

Про затвердження Інструкції про порядок виготовлення, придбання, зберігання, обліку, перевезення та використання вогнепальної, пневматичної і холодної зброї, пристроїв вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, та зазначених патронів, а також боєприпасів до зброї та вибухових матеріалів
12.13. Під час перенесення або перевезення вогнепальна зброя має бути у розрядженому стані (для напівавтоматичної зброї відсутність патрона в патроннику). У всіх випадках під час перенесення або перевезення зброї, боєприпасів до неї власник зобов'язаний мати при собі дозвіл органу внутрішніх справ на право зберігання та носіння зброї.
 
Статус
Закрита.
Зверху