Закінчення договору оренди мисливських угідь

Статус
Закрита.

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
28 вересня в УТМР закінчується договір аренди мисливських угідь Деякі первинні організації вирішили вийти з УТМР і створити власні мисливські угіддя, почали заключати договори з власниками земельних паїв, селищними радами,орендаторами. УТМРу бути чи ні?
 

senya2011

ветеран форуму
надійна команда
А действительно ну закончился срок аренды, и сдавать дальше УООРу желания нет, кто станет обладателем угодий и как там можна будет охотится?
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Яковлев В.А.;69763 сказав(ла):
А губернатор Ваші дії та наміри підтримує?
Я взаглі ніяких дій нероблю в цьому напрямі! Я просто в новинах прочитав! Просто мені цікаво адже я сам проти того до прикладу Я їзджу на Хрінниківська водосховище Рівенська обл. на полювання і риболовлю з друзями по членському квитку УТМР ми за 2 доби ночівлі 2 доби оренди 2ох Човнів і дві доби стоянки платимо 300 грн на 5 чоловік це по 60грн. І ми повністю задоволені бо на сусідніх приватних Базах тільки за ночівлю з душі беруть 100грн ну і що що там супутникова антена і телевізор на полюванні мені цього непотрібно! А телевізор і дома маожна успішно подивитись!

Ось і питаюсь у Вас що буде зараз порозтаскують мисливські Угіддя наші можновладці і прийдеться рядовому мисливцю платити шалені гроші за полювання чи риболовлю!
 

Admin

Administrator
Команда форуму
Стишок, который выставил некто lemesh_misha удалил, объясню почему:
- Дружище, ты наверное в форумах потерялся. А если потерялся, то не повторяй чужих слов с других форумов , а скажи своими словами - на вопросы получишь ответы...
Раз пришёл на форум УООР - значит что то хочешь почерпнуть для себя, узнать некоторые ответы на вопросы.
И имей уважение к самому себе, своим товарищам и своей организации.
Хаять УООР у нас все любят, только не любят начинать с себя что-то менять.
 

zhuravel

Мисливець
Добрый вечер всем...хорошая тема.Хотелось услышать ... ответы на такие вопросы.1) Имеют-ли подписывать арендаторы паёв (за собственников) погодження на аренду охотничих угодий,если у них долгосрочная аренда.2)Можно ли сдавать ксерокопию подписанного погодження с подписями собственников.3)Что будет с угодьями если подписи не соберём? 4)Почему нельзя решением областных советов продлить договора с УООРом.............Идут выборы надо загрузить нынешних действующих депутатов - этим вопросом.Районные УООРы пишут официальные обращения своим депутатам,а они на областные советы....пускай пробивают этот вопрос.
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Admin;69811 сказав(ла):
Раз пришёл на форум УООР - значит что то хочешь почерпнуть для себя, узнать некоторые ответы на вопросы.
Я хочу почути відповідь! є мені сенс продовжувати трудоучасть в товаристві УТМР чи розірвуть його як і інші держ. підприємства! як і Укртелеком і інші!
Особисто я немаю нічого проти Товариства УТМР тільки за щоб підтримати його давайте розпочнемо всі з себе ! Боюсь тільки за те що хай там і говорять що мисливські угіддя УТМР погані, пусті і.т.д. Але повторюсь... Я сам мешканець м.Львова і мені немає проблем для того щоб я приїхав в Рівенську область на Полювання чи Риболовлю і безперешкодно по членському квитку поселитись в номері і придбати відстрілочну картку чи орендувати човен по знижці! І це мені подобається!!! і нічого проти я немаю! Є у нас декілька приватних мисливських угідь у Львівській області членство у них від 300$ до 500$ є хтось на форумі хто може заплатити таку сумму в рік? Відізвіться? Нехай там і дичина бігає під ногами! Страшно тільки те що всі кричати в один гаразд! що нема у нас дичини! і УТМР тому біда, а потім на браконєрку бігати стріляти косуль які виношують ще малят, або в нерестовий період електро вудками або сітками рибу тягати! І потім казати Якби єгеря браконєрство непокривали то би усе булоб добре! Слідкуйте за своїми діями! Я мисливець без великого стажу! Якщо щоось не так написав прошу вибачення нікого образити нехотів =(
Ще прохання до адміністратора сайту перенести цю тему в відповідний розділ! Якщо це можливо! І хочу почути відповідь буде існувати надалі УТМР чи ні?
 

слон

ветеран форуму
надійна команда
Охота дешевой не будет !!! В любом случае . Охота -это удовольствие ,а за удовольствие надо платить .
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
слон;69855 сказав(ла):
Охота дешевой не будет !!! В любом случае . Охота -это удовольствие ,а за удовольствие надо платить .
Мене дивує Ваша цинічність чи то просто тупість! А хто Вам сказав що полювання дешеве я плачу Кожен рік членський взнос, відстрілки, поновлення облікової картки! Якщо Ви такий гоноровий то це не означає що мають бути такі всі!
Я би подивився на Вас коли незалишеться де полювати і мисливські угіддя пороздирають можновладці І запросять свою ціну захмарну за полювання! Хотів би я подивитись як Ви скажете
слон;69855 сказав(ла):
Охота -это удовольствие ,а за удовольствие надо платить .
 

Bulat

Мисливець
У нас такой бардак ,с заключениями договоров лесгосп рвёт по частям УООР ,еще ничего не ясно что будет с нами ,тоесть с УТМР.
 

слон

ветеран форуму
надійна команда
Какая циничность ? Тупость !! Вот мне ,тупому ,понятно что на тех уток ,каких разрешил за копейки стрелять уоор ,не потратили ни копейки .А Вы ,умный ,знаете что Ваши взносы -это два мешка кукурузы и канистра бензина ?ВСЕ ! Попробуйте что нибудь вырастить ,а потом и меня ,тупого ,научите . Говорю Вам еще раз -охота дешевой не будет !
 

"Hanter"

Мисливець
Всегда халявы не будет, но в настоящее время еще существует( к счатью) УООР, который дает возможность не дорого поохотится многим охотникам. Что будет с этой организацией и что для этого нужно делать, мне тоже хотелось бы знать. Если, что-то можете сообщить по теме сообщите.
 

pobratum

Мисливець
слон;69938 сказав(ла):
Какая циничность ? Тупость !! Вот мне ,тупому ,понятно что на тех уток ,каких разрешил за копейки стрелять уоор ,не потратили ни копейки .А Вы ,умный ,знаете что Ваши взносы -это два мешка кукурузы и канистра бензина ?ВСЕ ! Попробуйте что нибудь вырастить ,а потом и меня ,тупого ,научите . Говорю Вам еще раз -охота дешевой не будет !
Охота должна быть безплатной выращивать дичь супер выгодно это демпинговое мясо посравнению с вырощеным в свинарниках. УООР могут сохранить только первички.
 

Дядя Вася

Слідопит
Вот тут я полностью согласен. Если каждая первичка будет работать как положено и большую часть доходов оставлять на свое же развитие, будет хорошо всем. Но вот есть у наших людей одна беда - ВОРОВСТВО. Очень трудно найти председателя, который не запустит руку в общий карман. Но я думаю что трудно, но все таки можно.
 

"Hanter"

Мисливець
Будет личная заинтересованность каждого члена первички и действенный контроль за работой председателя, воровство уйдет само по себе.
 

lemesh_misha

Мисливець
Все Ви добре кажете і в кожного є право на цю правду.Але вся біда ,що фраза "Полювання не із дешевих задоволень"стала тупою отмазкою від коментування ,чому пішло здорожчення...І повірте не все аш так і дешево як здається на перший раз...Глянеш на ціни і ніби справді дешево і все добре...Прийдеш в угіддя ,а там розумієш,що ти сильно переплатив...Всі ми дорослі і розуміємо ,що нічого просто так не буває і воно коштує грошей...
До прикладу в нас на мисливському мінімумі піднімеш питання про заселення заяця,а в відповідь...Та ви знаєте скільки коштує завести заяця із за кордону,скільки дозволів треба і які то проблеми...А насправді нам же не потрібно імпортного,треба всього навсього ,щоб один голова рай утмра підняв зад і домовився із головою сусіднього району чи області і зробили якиїсь обмін...Треба ,щоб підняв зад і зробив виставку собак,чи змагання,проявляв якусь активність в діях...А буде голова активний то і єгерям не дасть дрімати...І тоді не будуть казати ,що грошей багато беруть чи мало,бо буде видно що щось ся робить і ніхто не буде проти того ,щоб збільшити внески для підняття получки єгерям..А то виходить так ви підніміть получку ,а ми потім почнемо працювати..Ні треба спочатку показати що є за що платити і тоді небуде ніяких притензій...А віршика АДМІН я неіз зла закинув сюди,а тому що в тому віршику є зміст і правда яка стосується кожного...
 

Дядя Вася

Слідопит
Ув. Миша,а Вы хоть представляете сколько стоит отловить сотню зайцев? Для этого нужны км. сетей, которые стоят денег, надо нанять транспорт, 1 км. которого стоит уйму денег, надо дать кучу взяток что бы оформить кучу ни кому не нужных бумаг, потом надо дать взятку ГАИшникам, потом... Потом еще много всяких потом. Так что на Ваши, УООРовские взносы и цены на СЕЗОННЫЕ карточки , сильно не разгуляешься. Например у нас, частников, за сезон получается что то около 1000 расходов на взносы, карточки и этих денег хватает только в притык. Наше общество может себе позволить закупку того же фазана только в том случае, если кто то решит расстаться со своими деньгами. Так что охота дешевой быть не может, а если она будет дешевой, то охотится просто не на кого.
 

lemesh_misha

Мисливець
Дядя Вася;69991 сказав(ла):
Ув. Миша,а Вы хоть представляете сколько стоит отловить сотню зайцев? Для этого нужны км. сетей, которые стоят денег, надо нанять транспорт, 1 км. которого стоит уйму денег, надо дать кучу взяток что бы оформить кучу ни кому не нужных бумаг, потом надо дать взятку ГАИшникам, потом... Потом еще много всяких потом.
Вово саме так нам і відповідають на наші питання...
Ні шановний Дядя вася,для цього насам перед треба бажання і відповідальність займаній посаді...А навіщо паритися всіма цими проблемами коли можна нічого неробити,а сидіти в кабінеті і виписувати на примарних звірів дозволи на відстріл ...Чесно ,нехотів узагальньовати,але нехай напишуть користувачі цього порталу,чи хочаб раз проявляв ініціативу голова їхнього району і казав ,що давайте люди добрі скинемося грошима і закупимо того чи іншого звіра ,або тіж сітки для відлову і того "багато чого",а члени колективу казали ,що їм не треба і відмовили?
 
Статус
Закрита.
Зверху