Звіти з риболовлі 2023/24

HOWA

Слідопит
Дозвольте повідомити... Телефон забув, фотоаппарат не брав( з відомих причин). Луги річки Сейм. Озера, стариці. Два дні ходив, полював щупакабру... не було жодного удару !!! Пішов на русло річки Сейм зловив 4 головня граммів по 200-300. Випустив дітлахів назад. Потім згадав що у торбинці є опариш і попла попер.Повернувшись до стариць зачепив попла попер, закинув, за хвилину попла попер гарно потягло вбік. Підсік, є краснопірка десь на 300 г. Потім, за хвилин 40, ще було впіймано 8 штук таких. Менші (штук 10-12 )також клювались та були закинуті назад до водойми. Наостанок вчепив блешню маньячку поліглот, 5г . Отримав удар та витяг таки щупакабру десь 1,8 кг. За фото вибачайте.
 
Останнє редагування модератором:

джейк

Мисливець
Сьогодні зранку було -1.На траві майже всюди був білий іній .Но щука вже несидить на мілині в траві до ловилася раніше на глубині до 1метра.Тепер ганяє малька на глубині до 2метрів в корчах .Риба помало скочуеться на глубину.1.800 кг.
IMAG1443[1].jpg
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
мав на увазі колір щук - світлий і темний, залежно від типу рослинності водойми, прозорості води, місця існування - прибережна смуга чи яма... отаке :)
Обидві щуки піймані з берега, біля очерету.
 
Зверху