Зимсон 35/70, 12/70, 750 мм., 3120 г.

Статус
Закрита.

Nikos_8

Мисливець
Продам Зимсон 35/70, 8/50 г.в., к.12/70, экстрактор. Стволы 750 мм., цельнотянутые, ДС 0,7/0,9, зеркало, без забоин, вмятин, поддутий, теневые кольца соосные и ровные. Наружное покрытие стволов заводское, потерто в месте хвата левой рукой в районе цевья. Дерево заводское, орех, приклад удлинен тоже орехом. Расстояние от первого спускового крючка до середины затыльника 368 мм.
Вес 3120 г.
Технически исправно, шата нет, готово к применению. Инструкцию и вкладыш с характеристиками прилагаю.
С ружьем чехол и ремень.
Местонахождение Сумская обл., г.Глухов. Вопросы в ЛС.
Перерегистрация согласно законодательства.

Цена 25 000 грн.
 

Вкладення

север

ветеран форуму
надійна команда
З лівого ствола каліберною кулею, мабуть, невдало стрельнули? Це поширена хвороба слабеньких німецьких "чокнутих" стволів у цьому місці. Зробіть фото крупним планом зверху і знизу лівого ствола у місці чокового звуження, щоб зняти це питання. Бо дуже схоже на усунуте кільцеподібне піддуття ствола.
 
Останнє редагування:

Nikos_8

Мисливець
Вітаю. Тільки сьогодні, і тільки для користувачів та шанувальників міцних рушниць ИЖ-54 ( .... щоб зняти це питання).
ПС. Підозри необгрунтовані. Стволи в оригіналі, покриття стволів заводське, що свідчить про те, що втручання не було.Для стрільби кулею у мене був і є двійник Brno 502.3 (один ствол нарізний), який також виставлений на продаж. Що роблять з піддутим стволом, і по яких ознаках це визначається, вам розкаже tyrist 1945, якщо зголоситься.Питання стосовно моєї рушниці безпредметне.
 

Вкладення

Останнє редагування:

Nikos_8

Мисливець
Додам фото.Три дні тому проводив квартальну заміну мастила в стволах (це щоб не виникли підозри стосовно повздовжніх подряпин)
 

Вкладення

север

ветеран форуму
надійна команда
Дякую за інформативну відповідь. Якби були такі фото, як зараз, то питання не виникло б. Вам вірю, хоча на попередньому фото явно видно порушення вороніння у самому цікавому місці. Можливо, візуальний обман. Чи якість фото. Хоча подібні питання заочно вирішити неможливо.
Вітаю. Тільки сьогодні, і тільки для користувачів та шанувальників міцних рушниць ИЖ-54 ( .... щоб зняти це питання).
Ох, і Вам, бачу, вони спокою не дають. Не продаю! (Хоча пропозиції періодично отримую). Але із задоволенням куплю цікавий екземпляр і лише в ідеальному стані. П.С. від делікатних німців давно відмовився. Кожному-своє.
 

север

ветеран форуму
надійна команда
Бажаю вдалого продажу прихильнику сутінкового німецького генія.
 

kef

Зброяр
'Дутих та з відірваними планками у районі чок.звужень іжів 54 - х ' є неменьше як і у старих іномарок,а може і більше. Так що якщо виникла підозра то їдьте Вадиме і наочно огляньте та нас повідомте, що там і як .А невести у темі продажу /антирекламу/.
 
Статус
Закрита.
Зверху