Как правильно продать карабин?

Статус
Закрита.

Капитошка

Новачок
Добрій день форумане!! Вот такой вопрос созрел.Есть нарезное оружие,дозвил,естьскажем покупатель.как происходит продажа? я так понимаю в разрешиловке получаю справочку и с покупателем,у которого "зеленка" на руках,идем в оружейній магазин и там за 250грн говорят все делают!
Вопрос!!!! А что они делают там за 250грн? можно ли обойти магазин? или никак?не могу ли я сам непосредственно продат человеку еденицу оружия?у меня справочка из разрешиловки,у него "зеленка".Что еще?? или магазин делаеть куплю-продажу?? Вобщем знающие подскажите!!Спасибо заранее
 

сергей1975

Слідопит
В магазин неадо, вдвоем в разрешиловку, если покупатель из другой области у него от зеленки оторвут корешок(предварительно заполнив зеленку).С другой частью он едет в свою разрешительную.
 

Грищенко

Снайпер
в разрешиловке получаю справочку и с покупателем,у которого "зеленка" на руках,идем в оружейній магазин
В магазин неадо, вдвоем в разрешиловку, если покупатель из другой области у него от зеленки оторвут корешок(предварительно заполнив зеленку)
 

saeco

Мисливець
Якщо Покупець з іншої місцевості, то він пересилає Дозвіл Продавцю. В Дозвільну зі своєю зброєю і дозвілом від Покупця, для зняття з обліку і вписування в Дозвіл, приходить один Продавець. Здає в Дозвільну Дозвіл. Зброю забирає до себе додому. Протягом 3-х днів ставлять печатку. Після завтердження Дозволу печаткою, Покупець приїзджає за зброєю.
 

север

ветеран форуму
надійна команда
Какая-такая справочка нужна из разрешиловки на продажу? Она обязательна? Чем регламентируется? Сколько стоит услуга? Кто знает конкретно- просветите.
 

Роман Мельниченко

ветеран форуму
надійна команда
Хлопці, йолкі палкі, ви шо з неба попадали, та хватить вже вас на бабкі розводити.
ПРОДАВЕЦЬ бере в одну руку карабін і дозвіл на зброю а в другу руку ПОКУПЦЯ. Ідуть в дозвільну, продавець пише заяву щоб з нього зняли дану рушницю і записали на покупця, платить по квитанції прибл. 85 грн. і ВСЕ. Покупець з "корінцем" їде додому і кладе на себе (в своїй дозвільній) на облік рушницю/карабін.
В магазин ви звертаєтесь коли у вас НЕМАЄ ПОКУПЦЯ, і ваш дозвільник пише вам направленн на реалізацію через магазин. Ви здаєте зброю в магазин (з направленням) і чекаєте коли магазин її реалізує. А тих 250 грн. - що з вас хоче взяти магазин це його комісія.
Вибачте, можливо комусь не сподобалось моє розяснення.
 

Роман Мельниченко

ветеран форуму
надійна команда
Крім того, якщо ви взяли в дозвільника направлення на продажу, і покупець не купив у вас рушницю/карабін, ви зобовязані його здати в магазин на реалізацію, тобто направлення на реалізацію не дає вам права зберігати зброю.
А коли таки ви здали зброю в магазин то крім вашої суми магазин ще кладе свою націнку, як правило прибл. 20 %, це як уже домовитесь.
Оптимальний варіант продажі це - знайти покупця і оформляти продаж через дозвільну систему ( прибл. до 100 грн.).
 

lubitel1981

Новачок
Уважаемые форунчане. 1. Если идете к разрешителю продавать свое оружие, обязательно должен быть продавец, покупатель с зеленкой и паспортом. 2. Переоформление с продаца на сегодняшний день стоит 108 гр в течении 12 дней, 216гр в течении одного рабочего дня( 15 мин если руководство на месте ). На магазин берется направление у разрушителя, а там как договоритесь в магазине.
 
Статус
Закрита.
Зверху