Коллиматорный прицел XD Precision Hunter

turenko

Мисливець
И так... Есть желание приобрести коллиматорный прицел фирмы XD Precision Hunter с точкой 2 МОА, что вполне подходит для загонной охоты на копытных. Будет установлен на ружье Ata Arms Venza на вентилируемую планку. На сайте Ибиса утверждают, что держит отдачу 12-го калибра, но меня смущает несколько маловато цена. Кто знаком с данным прицелом, помогите определить на сколько он надёжен при стрельбе из ружья 12 калибра, так как в интернете я не нашел ни одного обзора, ни отзывов да и вообще никакой информации, кроме как описания и характеристики заявленной производителем.
 

roko67

Мисливець
Я не впевнений, чи можна його кріпити на вентильовану планку. На скільки я знаю він кріпиться на планку Вівера або Пікатіні.
 

barabaka

Слідопит
Я не впевнений, чи можна його кріпити на вентильовану планку. На скільки я знаю він кріпиться на планку Вівера або Пікатіні.
Есть переходники для этого. И прицел очень легкий, судя по описанию. Можно смело ставить.
 

TRUST ME

Мисливець
И так... Есть желание приобрести коллиматорный прицел фирмы XD Precision Hunter с точкой 2 МОА, что вполне подходит для загонной охоты на копытных.
Ви дивна людина - за товар вартістю $100 хочете отримати властивості і гарантії, як за $700!!!
$100 - це ціна де претензії не приймаються і гарантії відсутні.
 

turenko

Мисливець
Я не дивна людина. Ніхто не говорив, що за 100$ я хочу придбати приціл з якостями, як за 700$. І долар в нас поки що не по 34.8 грн . А купувати приціл для гладкоствольної рушниці за 700$ - це я вважаю дивним. Тим паче, що при загонному полюванні стріляти доводиться не багато, можливо 1-2 постріли, якщо пощастить, а то й зовсім не доводиться. І на сайті де продається приціл вказано, що тримає віддачу 12 калібру, тому і звертаюсь до власників даного прицілу, щоб дізнатись плюси та мінуси, і зробити висновки. А Ви, якщо не можете порадити нічого корисного, хоча б не називайте нікого дивним.
 
Зверху