Любимые блюда которые готовим сами!!!

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Даааа, ставиш перед великим вибором!
Обмежень по кількості немає?
Тоді вся моя тема перекочує до тебе! )))
Не Толя твоя тема самодостаточна!!!А вот твой рецепт для конкурса было бы не плохо!!!
 

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Сало в пакете(целлофановом пакете или пищевой пленке, рукаве) варенное.
На 1 кг. сала ( можно мясной грудинки или подчеревины):
Соль - 2-3 столовых ложки;
Перец черный - 2 столовых ложки;
Лавровый лист - 2-3 штуки;
Чеснок - 1 головка.
Другие специи по вкусу.

Сало натираем смешанными перцем, солью и мелко измельченным(подавленным на чеснодавке) чесноком. Далее поместите сало в пакет, добавив туда лавровые листы. Хорошо запечатайте пакет, чтобы туда не попадала вода. Пусть сало полежит в пакете со специями 1-2 часа. Далее в кастрюлю набираем воды, ставим на огонь и даем закипеть, после чего убавляем огонь, так что бы вода еле кипела. Сало должно варится на слабом кипении около 1-1,5 часа. После этого сало оставьте в кастрюле до полного остывания, затем вытащите из воды и не доставая из пакета, пусть еще полностью остынет. Це дуже смачно)))

gr-10-620x408.jpg
 

Mykola STARyy

Снайпер

KFoR

Зброяр
Я рідко готую, але сьогодні в мене було натхнення...
IMG-fbb692543cac44bd78025c4012954e05-V.jpg

Інгредієнти прості. Стейки, суміш спецій і олія.
IMG-250b37bffd7b1a4d0792078e2c26b140-V.jpg

Дати трошки настоятися...
IMG-4ebb2a7666074556505c83bd7382fb30-V.jpg

... і перший пішов
IMG-914a56cedbae253caf683e6ff82e5f21-V.jpg

Трошки терпіння і...
IMG-4df9c1445a9363a728e097d0d1bbaba6-V.jpg

А тепер Діма будьмо!!!
IMG-312170d9034bbcdac77f871536c87b5a-V.jpg
 

KIRA

Мисливець
Например вот так,только блюдо немного другое... Переглянути вкладення 429059
Використовую ковбасну оболонку великого діаметру, на ринку можна придбати у продавців ковбаси, хоча вони переважно продають на сальтисон, а вона трохи замала!
 

Небраконьер

Moderator
Команда форуму

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Парни активнее,скоро конец года...
 

Гобой

Снайпер
Я рідко готую, але сьогодні в мене було натхнення...
Переглянути вкладення 429106
Інгредієнти прості. Стейки, суміш спецій і олія.
Переглянути вкладення 429107
Дати трошки настоятися...
Переглянути вкладення 429108
... і перший пішов
Переглянути вкладення 429109
Трошки терпіння і...
Переглянути вкладення 429110
А тепер Діма будьмо!!!
Переглянути вкладення 429111
Чудово, супперр.
Андрiю, а що то в тебе за така пательня?
Як нею користуватися?
Та де купував?
Я ось на такiй смажу.
Та чи соковитий вийшов стейк, бо я бачу багато соку з мяса на днi пательнi?
 

Вкладення

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Парни активнее,скоро конец года...
а, боїшся шо сам видудлиш ту флягу!!!!o_O:D:D:D
Я рідко готую, але сьогодні в мене було натхнення
Я ось на такiй смажу.
а бля!!! ну такі газди шо капець!!! не може цей 1988 рік шоб не спи... не збрехати!!!!:p:p:p:p:D:D:D:D
 

KFoR

Зброяр
Чудово, супперр.
Андрiю, а що то в тебе за така пательня?
Як нею користуватися?
Та де купував?
Я ось на такiй смажу.
Та чи соковитий вийшов стейк, бо я бачу багато соку з мяса на днi пательнi?
Купував як сендвічницю, десь в Підволочиську :) Стосоно прожарки то я б трошки менш просмажив, але "начльство" забракувало:D:D:D
 

Mykola STARyy

Снайпер
Кремзлики батярські.
Дуже спішив, тому про фото згадав як страва.була на столі.
На дві порції (4 кремзлики)
для начинки:
М'яса 300г
цибуля 1 велика, або дві середні
морква одна величенька
гриби жменька. Якщо є білі- супер
мука 1ст ложка
бульон 300мл, курячий, яловичий, крілячий, індичий, який є
спеції на вибір, часник 3-4 зубці (я дрібно січу на дошці, не люблю давлений)

Спочатку готується начинка
М'ясо порізати дрібними кубиками, не більше 1см, підсмажити бажано в чавунній посудині. В мене казанок.можна на смальці, можна на олії. Олія добра тим, що втягує аромати з прянощів і передає їх м'ясу.
Коли підрум'яниться, додати цибулю. Як цибуля стане прозора, додати моркву, я люблю соломкою і гриби. Білі сушені треба попередньо замочити, печериці просто порізати, якісь інші попередньо проварити. (Можна обійтися і без грибів)
Тушити, постійно помішуючи щоб випарувалася волога з грибів.
Додати часник і спеції. Я даю чорний перець, базилік, майоран. Буквально чуть притрушую. Спеції як витончені парфуми, повинні тільки відтіняти і підкреслювати природній аромат.
Додати ложку муки і бульон. Тушити годину-півтори, до повної готовності м'яса.

Поки начинка трошки вистигне, готуємо дерун
штук 6 картоплин
1 яйце
мука 2 ст ложки
цибулина середня, можна велика
часник 3-4 зубці, січений, давлений, як кому смакує
сметана 100мл
сіль, перець

Швидко натерти картоплю і цибулю і негайно додати сметану, тоді дерун буде білий.
додати решту, добре вимішати. Викласти тонко на всю пательню.
Смажити на олії, до готовності.
Викласти на тарілку, на одну половину покласти начинку, другою накрити.
Зверху полити сметаною, притрусити кропом.
IMG_20181206_185116.jpg

Смачного!
 
Останнє редагування:
Зверху