МЦ 20-01

valchuk

Мисливець
Купил я мц 89 год сохран не плохой, цена 3500 гр.это из плюсов. из минусов нет мушки но площадку уже фрезернули завтра припаяют,и не хочет выбрасывать пластиковые гильзы. 20170301_154224.jpg 20170318_185741.jpg
 

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
В советские времена многие отцы покупали такие ружья своим сыновьям с мыслью о том, что будут ходить на охоту вместе.
можно "запилить" какой-нибудь тюнинг
продаются довольно часто в почти первозданном виде
http://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Продам-ружье-Модель-Стой-кто-идет.19833/
 

homa0777

Мисливець
Як власник такоі еМЦешки пораджу (соболю) переглянути купу відео в ютубі.
 

taisonn

Мисливець
Купил я мц 89 год сохран не плохой, цена 3500 гр.это из плюсов. из минусов нет мушки но площадку уже фрезернули завтра припаяют,и не хочет выбрасывать пластиковые гильзы. Переглянути вкладення 264353 Переглянути вкладення 264354
Прошу прощения, а зачем фрезеровали? На моей отваливалась(нашол!!!), припаяли и всё...
 

Pasha shooter

Новачок
Доброго дня.Хотів би поцікавитися:чи варто купувати дану рушничку для бродових полювань(заєць,лис,інколи косуля).Та як вона стріляє кулями?
 

SAB

Мисливець
Кулями вона стрiляэ дуже добре.
 

green

Мисливець
Доброго дня.Хотів би поцікавитися:чи варто купувати дану рушничку для бродових полювань(заєць,лис,інколи косуля).Та як вона стріляє кулями?
Я придбав для цих цілей, рік користуюсь мені подобаеться .кульою стріля добре.Полюю ще по качці з підьйома.На перельотах один постріл не встигаеш перезаряджати.
 

bill

Мисливець
Вот МЦ 20-08 со стволом 500 мм, тоже стандартные прицельные
Когда то искал себе ТОЗ 106, сам не знаю зачем;)
Нашёл в Белой Церкви, узнал цену, понял что не моё :D а такая мц у нас на форуме продавалась.
И цена вроде приемлемая.
Если честно, то я и сейчас купил бы и 20-08, или 106й, по "земной "цене
Нашёл бы им применения
 

bill

Мисливець
Какая кучность может быть у гладкоствольного оружия, в пределах 50 метров попадает.
 

Vlad

Мисливець
Я є власником МЦ 20-01Ш, дісталася в пам'ять від дідуся , який і зробив із мене мисливця до останьої фібри моєї душі !!! Моє знайомство із вогнепальною зброєю почалося саме з цієї прикрасної моделі , (років в 6) : перші відчуття вистрілу , перша чистка зброї , перший запах пороху і звичайно перші трофеї !!! З моє точки зору зброя дуже надійна , там просто не має чому ламатися ( лише мінус в прикладі, біля запобіжника, може бути скол який впливає лише на естетику ) і напевно вистрілів перенести може багато ( не знаю скільки ,тому що в мене малостріляне ) , легеньке ,супер легеньке і супер маневрене ,прикладисте з малою віддачею , комфортне ( наче тримаєш в руках не вогнепальну зброю , а воздушку) КУЧНЕ при напівчоку дуже кучне , але якщо попав то попав (особливо заєць і лисиця і гусак, без підранків ,одне з двох або труп ,або попросту промазав) , великий бонус дає система перезарядки , при загонних охотах, дає можливість при гарній умілості перезаряджати і зробити 2-3 вистріли ,плюс при осічці є можливість швидкої заміни патрона ,маю магазин на 4 патрони ,купив тут на форумі заводський ,не використовув покищо, але обов'язково попробую , колись дуже хотілось , по зброї нарікань не було ніколи, були нарікання на промахи , але це лише моя криворукість !!! Про бій кулею не можу нічого сказати , так як не стрілляв ( тому що жалко мені його, пам'ять ), але в усіх темах, про цю зброю, говорять про дуже гарний і кучний бій кулею для гладкого ствола (в майбутньому куплю ,ще одне чисто для стрільби кулею, просто подобається воно мені, ще хотівби в 28 або 32 калібрах читав що також випускалося)! Як першу зброю, можна брати, яб сказав навіть треба брати( будите виховувати в собі витримку для стрільби одним патроном) , але не жати патронів і хочаб перший рік поїздити пострілляти на стенд і буде свято!! МЦ 20-01Ш не єдине моє ружжо і не буду обманювати ,що з ним найчастіше полюю, в своєму арсеналі маю 6 ружж (горизонталки , вертикалки , п'ятизарядку і одностволочку) і планую збільшувати все життя , але якщо не дай бог прийдеться з ними розпрощатися , то одне залишеться точно і це буде звичайна , мною так любима ,одноствочка МЦ 20-01Ш !
 

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
який і зробив із мене мисливця до останьої фібри моєї душі
одне з двох або труп ,або попросту промазав
Работать Вам еще в этом направлении и работать... Хотя вектор дедушка, нужно признать, задал Вам правильный.
 
Зверху