МЦ 21-12 СССР 88р.в

Статус
Закрита.

gera8585

Новачок
Продам в дуже гарному стані МЦ 21-12 88року набої 12/70 пятизарядка ствол ідеальний повний чок деталі за новою тел.0938302929 за рушницю прошу 10000 грн.(продаю не терміново перекупам не турбувати!!!)
 

китай

Слідопит
Доброго вечора , з такою кількістю фото буде дуже важко Вам продати свою зброю, добавте фото та більше інформації про ствол та механізм.
 

gera8585

Новачок
Зброя знаходиться в м.Нововолинськ тут і зареєстрована... А перекупи звонять... "давай,давай даю нал. 7000 і вже їду забираю)))"
 

gera8585

Новачок
Щось мені здається що ви з тої самої компанії))) купи- продай...
 

Вова!!!

Снайпер
Не стоит так много думать .:) Хотите продать ,добавьте фоток , а то как то не информативно на 10 тыс.:)
 

gera8585

Новачок
Фото зроблю в понеділок...але воно законсервоване до слідуючого сезону(все в маслі)...на мою думку фото це одне,а постріляти,покрутити його в руках це зовсім інше))) "на вигляд молоді дівчата тоже багіні))) а в процесі експлуатації розчарування))) а під 40 дасть такий настріл що місяць на полювання не хочеться))) так само зі зброєю... але це просто моя думка
 

bazalt

Мисливець
Ви власник, Вам вирішувати- або зробити нормальні фото, як Вам і рекомендують досвідчені форумчани і продати, або зберігати зброю далі у законсервованому стані, аж до....
Хоча, Ви ж вказали- продаж не термінова, до зустрічі в наступному році.
А щодо Вашого порівняння з дівчатами, то я думаю, що навряд хто захоче прокататись аж у Нововолинськ, аби просто по...сь, не побачивши хоча-би фото претендентки.
 
Статус
Закрита.
Зверху