Мисливці священники

Статус
Закрита.
Яковлев В.А. писал:
Але, пробач мене Господи, у них дещо поширені одностатаеві стосунки (до речі, й у православних такі "недоліки" є...).
А ви: їм полювати не можна!.. Як на мене, хай краще полюють!


Так то папа вже дуже під сильну лінзу розглядає. Монашок у них теж багато.
Любуватись ніхто не боронить, хоч і вибрав стезю монаха.

І де той ксендз буде зберігати зброю? )
Зброя на території костелу!? 8)
Хоча,... вони мають свій автопарк.
Як на мене - то всім священникам полювати - можна!
 

Змееносец

Мисливець
Vova_Solovey;139393 сказав(ла):
Священник не може бути мисливце він не може пускати кров . Як священник натисне курок і тієюж рукою благословлятиме паству?
Згадайте Пересвєта (той, що здолав Челубея) та інших священнослужителів, які у грізний для Вітчизни час брали до рук зброю. Та після цього упродовж року такі не мали права служити, та повинні були упродовж року замолювати свої гріхи.
 

karpysha

Мисливець
Якщо убита коза, заєць,кабан та інший звір чи птах був убитий для споживи,то тут гріха нема,хто б його не вбив. Aле якщо це було зроблено заради наживи, то це гріх. Чому ви рахуєте що католики по різному відносяться до полювання. У мене в селі три церкви. Православна, греко-католицька,бабтисти. Що у православних,що у католиків одні свята,одні погляди. Тільки православні моляться за київський патріархат,а католики за папу римського. Я полюю як з католиками так і з православними. Я православний. Різниці між католиками не бачу.її не має. Хто рахує що полювання гріх,то йому м'ясо їсти не можна. Ато виходить що одні вбивають,грішать,а він ні причому,він тільки їсть м'ясо з тварини яку грішні убили. По біблії діти теж у гріху родяться,aле не вказано що їх родити гріх. Полюйте! Тільки межу знати треба. A священник теж людина. І він теж добитчик. Йому теж сім'ю кормити треба. Так що полювати дозволено всім. Христос не був рибаком. Він просто сказав Aпостолам де закинути сітку,щоб спіймати богато риби. Aпостол Петро був рибак. Рибалка і полювання дано Богом людям тільки для споживи і не більше. Та к що знайте межу. Не беріть більше чим можете з'їсти.
 

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
отрыщъ-безхатченко редукс;139442 сказав(ла):
Інша справа католики всі мастей, які "належать" Господу і не мають права на світське життя.
Дуже багато католицьких ксьондзів полює. Їм не заборонено.
 

черкес

Новачок
справді ,серед православного кліру існує таке бачення ,що священнику не годиться проливати кров через розвагу,і багато цьго дотримаються, та це не правило і кожен вільний чинити за своїм розсудом
 
Статус
Закрита.
Зверху