Оптичний приціл KAHLES HELIA CSX, 1,5-6Х42 (N518769 L)

Статус
Закрита.

Алекс49

Мисливець
Доброго дня шановні мисливці, поціновувачі справжньої гарної оптики.
Вашій увазі пропонується ось такий оптичний приціл: KAHLES HELIA CSX, 1,5-6Х42 (N518769 L)

79365153-D2EE-4D34-A68B-12726CBAB5B9.jpeg

(кільця в комплекті не ідуть)

Приціл куплений в Києві в мисливському магазині на Подолі 2 роки назад, стояв на болтовику 308 стан оптики дуже гарний, хто знає, що це за оптика тому багато розказувати не треба, але якщо хто не знає то ось трохи інфи про виробника: "Австрійська компанія KAHLES є не тільки одним з провідних законодавців у світі оптики, але і є творцем одного з найперших повноцінних оптичних прицілів в 1900 році. Можна стверджувати, що KAHLES найстаріший в світі виробник оптичних прицілів, причому постійно їх удосконалює. Наприклад - саме Фредерік Калес з 1949 року є винахідником оптичного прицілу зі змінною кратністю збільшення. А в 1960 р застосування запатентованих кілець ущільнювачів при складанні зробило приціли KAHLES водонепроникними. У 1972 р Калес запатентував багатошарове просвітлення оптики AMV (Achromatische Mehrschicht Vergutung), що дозволило підвищити рівень світлопропускання прицілів як мінімум до 90%. Ця величина і сьогодні є ознакою оптики високого класу, але Калес давно ступив набагато далі."

"Рамкова сітка прицілу KAHLES Helia 1,5-6x42 CSX має підсвічування точки, що сприятливо впливає на точність пострілу при слабкому світлі. Особливо це примітно для стрільби в гірській місцевості. Оптичний прилад відрізняється своєю стійкістю і точністю, навіть при використанні потужних боєприпасів. Також оптичний приціл KAHLES Helia можна використовувати при рясних опадах, так як він повністю водонепроникний. Широкий спектр збільшення дозволить вести стрілянину без проблем на будь-які дистанції. У прицілу є здатність самостійної активації підсвічування, володіє невеликими габаритами і вагою. Оптичні приціли даного бренду відносяться до преміум класу."...(с)
Прицільна сітка - червона крапка як на коліматорі, то ж на мінімальній він робить як загонник.
Ціна - 1150$

Прохання всі питання по телефону о67 54о 4з 3з тому, що на форумі буваю рідко (майже 7місяців був відсутній) теріторіально знаходиться в Києві.
До всіх з повагою.
 

Вкладення

Алекс49

Мисливець
Доброго дня.
Дякую всім не байдужим - приціл продано.
Покупцю - влучних та результативних пострілів!!!
 
Статус
Закрита.
Зверху