Переделать тоз 8

Статус
Закрита.

bleuhc76

Новачок
Хачу переделать тоз 8 однозарядное на многозарядное магазинное, подскажите мастера в Киеве, а еще вопросы РС МВД Украины после модернизации при переегистрации будуть или нет? Заблаговременно благодарен за конструктивные ответы!
 

Loki

Мисливець
Насколько мне известно вносить какие либо конструктивные изменения в ружьё самостоятельно НЕЛЬЗЯ!!! И я не думаю, что разрешительная даст добро на такие изменения. Хотя могу и ошибаться... А чем не устраивает затвор в Вашей мелкокалиберке? У моего тестя точно такая же, проблем не наблюдаю.
 

Охотник_КРЫМ

Мисливець
переделать можно без особых проблем у нас разрешители за это не напрягают не знаю как у вас в Киеве переделать может любой мастер или человек у которого руки растут с правильного места .....сложного нет ничего .
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
bleuhc76;44071 сказав(ла):
Хачу переделать тоз 8 однозарядное на многозарядное магазинное
Это уже чистой воды изменение конструкции,а значит и изменение модели и т.д и т.п,а это уже запрещено законодательно!!
 

Змееносец

Мисливець
2 bleuhc76. Простым языком: любые переделки, доделки и изменения запрещены Законом. Проще продать данную модель и купить что-то другое.
 

4580dry

ветеран форуму
надійна команда
У Вас ТОЗ 8 однозарядне, Ви хочите зробите багато зарядне, тоді вже получається що у Вас не ТОЗ 8, я думаю що це не законно.
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Короче, в любом случае обратитесь в свою разрешительную систему по месту регистрации оружия, это - их прерогатива
 

4580dry

ветеран форуму
надійна команда
Ну хорошо один дозвільник скаже "ДА" прийде другий скаже "НЕТ", а що тоді робити? Це не дерево (приклад,цевьо), там напевно потрібно метал, зачіпати.
Була зімною така історія, дозвільник перед уходом на пенсію, зробив мені дозвіл на компютері без мед комісії, без нічого, я проходив 1,5 року, пока сам не похвалився дозвільнику що в мене є ствол, через 1-2 неділі дозвільник, зателефонував і каже "Давай но бери рушницю і дозвіл і приходь домене ", тут все і почалося рушниця числиться ще на попередньому хазяїну, я іду до старого хазяїна прошу щоб він пішов написав заяву на продажу, я всі пропроплати поробив за нього і за себе, да і рушницю перехрестили з ТОЗ (непамятаю які там цифри були, хоча таких не існує), на писали ТОЗ 54, я думаю що при проходжені тех.огляду, можна було подивитись на патроннік там було вибито "ТОЗ-54" це означає що при реєстрації неприносилась рушниця.
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Ну, базікало - знахідка для шпигуна!

По-друге, зверніться офіційно, листом. І відповідь отримаєте офіційну. Тоді - вся відповідальність на тому, хто відповідав Вам.
І ще: треба уважно дивитися, що Вам записують у документах, викарбовують на залізі.
 
Статус
Закрита.
Зверху