у нас не тот порох. за это уже писали и не раз.Снаряжаю на 206v 1.43x28 и 1.5х30 все ОК, весы аптечные разновесы. Упаковки заводской в глаза никогда не видел.
Брал в разных местах, и по интернету насыпью в кульке с бумажкой с рекомендациями и
На стенде "Сапсан" в Броварах тоже в кулек, рекомендации у всех продацов были одинаковые
1.4-1.45 на 28гр.
появился в продаже уже?Добрый вечер! Подскажите кто пробывал снаряжать на порохе nobel sport Prima V ?
Пока нет!появился в продаже уже?
СухийПідскажіть під такі комплектуючі патрона 12 кл який краще взяти нобель
- гільза пластик
- капсюль 686
- порох ???????
- картонна прокладка тарілочка
- коркові пижі
- стаканчик на дріб
- 32 гр дробі
- коркова прокладка 3 мл на дріб
- завальцовка (ЗАКРУТКА)
По навеске дроби - С7 или Д20. А есть возможность заменить картонную прокладку-тарелочку на пластиковый обтюратор типа ровенского? Тогда получится "огонь", а не патрон.Підскажіть під такі комплектуючі патрона 12 кл який краще взяти нобель
- гільза пластик
- капсюль 686
- порох ???????
- картонна прокладка тарілочка
- коркові пижі
- стаканчик на дріб
- 32 гр дробі
- коркова прокладка 3 мл на дріб
- завальцовка (ЗАКРУТКА)
Бери нобель не прогадаєш)))Ну шо ,товариші, допомагайте. Скоро сезон,а мій хатсан, 4 місяці стоїть в сейфі не стріляний ,(були особисті обставини,майже одразу після купівлі,не до пострілух було) і тепер,коли сезон не за горами (а по 12к,в мене є тільки капсуль) виникла потреба робити замовлення. Так от питання (щоб знову не лопатити 107 сторінок) в кого є дієвий рецепт,на якому поросі ,на перо (32грм) і на пух (32-36 грм) ? Поділіться рецептом.
Мій рецепт на перо такий:гільза одностріл Ріо ;Капсуль з червоною крапкою(швидше за все Нобель спорт 686);1,55 грама Нобель спорт Д 20;одеський пиж-амортизатор;32 грами дробу №5 або №3;тонка картонна прокладка і закрутка,у вашому випадку краще зірочка. На пушного: гільза і капсуль ті самі;1,6 грама пороха Д 20;картонна прокладка 3мм; 2 неосалених войлочних пижі,33 грами дробу 1-00;прокладка картонна тонка і закрутка. Рушниця ТОЗ 66,працює добре по таких рецептах вже не перший сезон. Чим міг допоміг.Ну шо ,товариші, допомагайте. Скоро сезон,а мій хатсан, 4 місяці стоїть в сейфі не стріляний ,(були особисті обставини,майже одразу після купівлі,не до пострілух було) і тепер,коли сезон не за горами (а по 12к,в мене є тільки капсуль) виникла потреба робити замовлення. Так от питання (щоб знову не лопатити 107 сторінок) в кого є дієвий рецепт,на якому поросі ,на перо (32грм) і на пух (32-36 грм) ? Поділіться рецептом.
Який саме???????Бери нобель не прогадаєш)))
Д20 під 32 гр шроту, навіску вже вказали, а ще папкову гільзу і буде тобі спогад про сссрЯкий саме???????
На літо Д 20 працює прекрасно,а от на зиму це вже хай порядять товариші форумчани. Бо було декілька ситуацій коли вистріл не сподобався при великій мінусовій температурі. Сам тепер думаю який порох на зиму брати.!Який саме???????
Альфред!Який саме???????
32 грами мене цілком влаштовує, гільзу товариш обіцяв підкинути,капс у мене Fiocchi DFS 616, ПК ще думаю чи гуаланді чи одеський, порох д20. Тут наче все ясно. По перу рецепт є. А от по вухатому,вже не раз чув ,що на зиму він не годиться,тай тут форумчани кажутьД20 під 32 гр шроту, навіску вже вказали, а ще папкову гільзу і буде тобі спогад про ссср
То що ж на зиму взяти?На літо Д 20 працює прекрасно,а от на зиму це вже хай порядять товариші форумчани. Бо було декілька ситуацій коли вистріл не сподобався при великій мінусовій температурі. Сам тепер думаю який порох на зиму брати.!
Папка пижи повстяні, або пиж Діана32 грами мене цілком влаштовує, гільзу товариш обіцяв підкинути,капс у мене Fiocchi DFS 616, ПК ще думаю чи гуаланді чи одеський, порох д20. Тут наче все ясно. По перу рецепт є. А от по вухатому,вже не раз чув ,що на зиму він не годиться,тай тут форумчани кажуть
То що ж на зиму взяти?
До діани приглядаюсь,цікавий пиж, а порох,той же Д20,чи інший?Папка пижи повстяні, або пиж Діана
Пиж гарний, порох той жеДо діани приглядаюсь,цікавий пиж, а порох,той же Д20,чи інший?