KFoR
Зброяр
і з рівненським обтюратором в б/у гільзі буде 400. В Віталія в темі є відстріл д20 1.55 з сх200 видав 394-404 м/сна нем с импортным контейнером при 1,55 будет 400
і з рівненським обтюратором в б/у гільзі буде 400. В Віталія в темі є відстріл д20 1.55 з сх200 видав 394-404 м/сна нем с импортным контейнером при 1,55 будет 400
А який капсуль?В мене при наважці 1,53 на 32грами дробу в середньому хрон показує 365-380 мс .
Андрюха ти з рук стріляв, чи з упора?Сьогодні відстріляв свої набої на зайчика.
Та по мішенях видно що з рук))))Андрюха ти з рук стріляв, чи з упора?
як саме розрізали пижі? дякуюдв пижі розрізані,
Ну зайця взяв, а це головне. Бери трохи ниже, та ти сам знаєшТа по мішенях видно що з рук))))
Сьогодні відстріляв свої набої на зайчика. Капсуль сх2000, порох Д20 1.6, обтюратор,дв пижі розрізані, стаканчик для дробу, 32 грами дробу #1. І ось результат
зі. Різкість 72 аркуша а6(але є сумніви в коректності данних, не надійно була "книжечка" з складених в четверо а4 була зафіксована)
зі. зі Відстань стандартна 35 метрів
Використовував 1і 1/3 дв пижа. Розрізав цілий на два менших по висоті і добивав ще третинкою пижа.http://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Порох-nobelsport.13750/reply"e=370875
як саме розрізали пижі? дякую
Ділити дв пиж по вертикалі не має сенсу-його ділять по горизонталі на декілька частин. Войлочний пиж(він важкий і часом доганяє дріб) ріжуть по вертикалі,ну,щоб збільшити парусність. А,взагалі,мені подобається пробка,Ну зайця взяв, а це головне. Бери трохи ниже, та ти сам знаєш
Тоже понравилась, особенно рецепт Копатыча.А,взагалі,мені подобається пробка,
Я також перейшов на пробку. Просто з пробкою всі вже вистріляв)Ділити дв пиж по вертикалі не має сенсу-його ділять по горизонталі на декілька частин. Войлочний пиж(він важкий і часом доганяє дріб) ріжуть по вертикалі,ну,щоб збільшити парусність. А,взагалі,мені подобається пробка,
Я також перейшов на пробку. Просто з пробкою всі вже вистріляв)Ділити дв пиж по вертикалі не має сенсу-його ділять по горизонталі на декілька частин. Войлочний пиж(він важкий і часом доганяє дріб) ріжуть по вертикалі,ну,щоб збільшити парусність. А,взагалі,мені подобається пробка,
добго дня. де найти даний рецепт?. якщо не важко нагадайте. дякуюТоже понравилась, особенно рецепт Копатыча.
Добрго. Зв"яжіться з форумчанином Копатич, це його рецепт.добго дня. де найти даний рецепт?. якщо не важко нагадайте. дякую
крук 2,2/33/
Перебор, по пороху, по этому "так себе".крук так себе.
нобель 206S /1,70/32/
То же, не понравился. Скорость есть, а куча - го..но.206S сыпанул крупными окнами, я ожидал от него лучшего варианта,
D20 /1.52/32/№5
В этом, я не сомневался, но скорость будет 360-380 ( для охоты, самое "оно")по кучности лидер D20,