Продам ІЖ-18Е 20к

Статус
Закрита.

STANISLAV

Мисливець
Продам ІЖ-18Е 20калібр.Стан хороший в стволі є сипь.Зареєстрована м.Коломия.Ціна 1000 гр.
 

Вкладення

STANISLAV

Мисливець
Друже surotasv я бачу що ви не тільки мою рушницю цінити в 500гр!!!І тому хочу нагадати,що ІЖ 18Е 20к це зброя для мисливця професіонала,а не для перекупщика!!!!!
 

surotasv

Мисливець
Друже surgut, я не перекупщик як Ви мене назвали, а фанат ІЖ-18, у мене є в наявності ІЖ-18 16-го кал., 12-го кал. та 32-го кал., а також бажаю придбати і Ваший ІЖ. Якщо ніхто не поведеться на Вашу (гарну) ціну, то зійдемось на нижчій. Зарання вдячний за розсудливість та розуміння.
 

STANISLAV

Мисливець
Якщо так surotasv то вибачайте,але як ви є шанувальником ІЖ-18 ви повинні знати ціну ІЖ-18Е 20к!
 

Ci4kar

Новачок
Вибачаюсь! Треба давати призи за саму кращу обяву, та саму-саму,...
Якщо можна, додайте інформацію, Довжина патронника, Рік випуску.
Додайте, Будь лавка, фото клейм.На ваших фото видно добре тілки сипь в стволі...
В Коломиї можливо такі рушници ціняться, а у Львові в магазині "Львівський стрілецький клуб". Іж-18_450 гр. без сипі і Пелі.
http://gun.lviv.ua
http://gun.lviv.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=170&Itemid=1
Цитата "Львівський стрілецький клуб" "В магазин поступила партія ІЖ-18 по сенсаційній ціні (від 450 грн). Можливість вибору."
 

PETROPAVEL

Слідопит
5.14 Обсуждать цену Продавца в разделе " Продам " - желтая карточка { до 30 дней }
Ci4kar - Это напоминание для Вас, и еще , неделю назад заходя в Днепропетровский магазин " Беркут " я с интересом рассматривал и примерялся к ИЖ 18 МН , так вот там , отдельно в продаже, был новый ореховый приклад на ИЖ 18 ценою аж в 450 гривень ... за цену самого ружья я промолчу ...
 

STANISLAV

Мисливець
Ціна виставлена після огляду експертом.А ви пане ci4kar видно працюєте рекламним агентом,тоді вас не можна допускати до форуму!!!!!
 

batja

Новачок
Привіт усім!Бачу вашу "баталію",кожен товар має "свою" ціну!те що такий же іжак в магазині дешевше-нічого не значить!Зброя набирає вартість після того,як зі зброєю поводились-(чи охотились,чи пристрілена,чи завжди вона в дії,а не так купив,закинув в сейф пройшов час залупив ціну і продаєш).Це моя думка!
 

surotasv

Мисливець
Кожен має свою думку і її потрібно поважати, але якщо є дійсно заводська ціна 450 грн. за нову рушницю, то для чого виставляти стару і з сиппю за 1000 грн. та ще казати, що ця рушниця для мисливців-професіоналів, ане для перекупщиків та ссилатись на експерта.
 

STANISLAV

Мисливець
Я перевірив інформацію яку надав ci4kar по"тел.032-2422434 Львівський стрілецький клуб"там дійсно БУЛИ ІЖ-18 12КАЛІБР ц.450гр,які здало лісництво під реалізацію і стан їх був різний.Звертаюся до ci4kar та surotasv:спочаткку переиіряйте інформацію!Не збивайте людей з "пантелику" іж-18 12к і іж-18 20к це є дві великі різниці,хто мав 20-ку мене розуміє!!!!
 

batja

Новачок
surgut - з тобою згідний на 100%!!!В Ковелі такі ІЖ-18 16кал,які здавалися лісництвом-продавали по 70-100 грн,правда розмітали дуже бистро!
 

PETROPAVEL

Слідопит
Напоминаю еще раз ... потом ф топку ....


5.14 Обсуждать цену Продавца в разделе " Продам " - желтая карточка { до 30 дней }


Создавайте свою тему в разделе "Охота " , там существует подраздел " Обсуждение оружия " и фсе размышлизмы туда ....
 
Статус
Закрита.
Зверху