Пуля диаболо магнум от тахо

шульц

Мисливець
Прикупил сын для пострелух пули диаболо от тахо, валялись год без дела. Престрелять так мне и не получилось поэтому дал половину патронов в село чтоб постреляли по мешеням. Сегодня звонят и говорят что пули кривые и отклонение от мешени метра на полтора. Я разобрал патрон и охринел. Как же нужно не уважать потребителя. Пуля отлита однобоко поэтому на лицо смещение центра тяжести поэтому и уводит её так сильно в сторону. На фото может будет не так заметно но это просто катастрофа какая то. ТАХО удивляет.
 

Вкладення

Lex12310

Мисливець
Тахо уже не удивляет, последние 2 патрона отстрелял неделю назад по ящику, пуля скорпион, попал, но в разные углы, монолит лёг чётко, кучка меньше ладони вышла
 

шульц

Мисливець
Тахо уже не удивляет, последние 2 патрона отстрелял неделю назад по ящику, пуля скорпион, попал, но в разные углы, монолит лёг чётко, кучка меньше ладони вышла
Так это ещё хорошие результаты. Здесь же полтора метра от точки прицеливания в разные стороны.
 

Lex12310

Мисливець
Тахо гамняхо, не пользуюсь их патронами на охоте уже года 3...несколько раз брал на пострелухи по 5 штук разных дробовых да чтоб разобрать поглядеть, ну капсюль и порох норм, все остальное гавно.. Опять же, никому мнение не навязываю, выражаю только свое..
 

Panters

Снайпер
Хто багато стріляє той сам крутить патрони, а якщо витрата патронів
невелика то краще не жаліти коштів та купляти якісні, а не саме гавньоне
тахо.
 

Lex12310

Мисливець
Я потому сам и кручу патроны. Цена это раз и знаю, чего там за комплектуху. Тем более, в моем городе самые нормальные это Рио))
 

Тарас_Когут

Мисливець
Є на ютубі свіже відео від ,,Тахо,,. Розказує жіночка, що у них там все класно,просто супер і на імпортних комплектуючих, і тому ціна відносно висока як для набою який виготовляється в Україні. Я за відчизняне, але: зробіть по-людськи, хоча би на рівні турецького Зубер, чи ще чогось закордонного, яке по якості і ціні краще для мене. Я особисто не стріляю Тахо десь з 2011 року, і не шкодую про це. На качку сам кручу, а на хутро і копито купую якісні набої, їх не йде дуже багато. Відчуваю що ці набої Тахо не змінились в кращу сторону за стільки часу.
 

Доцент

Мисливець
Тоже уже лет десять как отказался от Тахо, смотрю за столько лет в лучшую сторону ничего не изменилось, все глубже и глубже опускаться ко дну.
 

Призрак 153

Слідопит
....у *тахо* в нашій державі немає конкурента виробника.ото вони і розслабилися...Шостка не виробляє набоїв..Мельничук зі своєю якістю не конкурент.то вони давно вже на розслабоні ..якщо саме керівництво(власники) не вникає в проблеми.як і чому . там має бути техперсонал(зав.виробництвом тех.директор.гол.інженер)...але майбудь і вони *забили* на все це діло ....а коль пішов розслабон то і працівникам все по барабану....а те що жінка розказувала тото те про що їй написали а писати можна дуже красиво.....до речі вони зараз презентували чимало видів порохів імпортних і виходячи з того у них набої мають бути якісними....в теорії...а насправді кізяки..моя думка.....а ті криві кулі*діаболо* мають бути запхані мінімум робітнику отк,зав.виробництвом,і постачальнику в одне місце))))))щоб не соромили *фірму*
 
Зверху