Розгрузка vest tactical load carrying desert dpm

Статус
Закрита.

Sashok Hunter

Мисливець
Продається вищевказаний розгрузочний жилет.Стан легке Б/У на 5-,ніяких розривів,значних потертостей немає,резинки стяжок справні та не пересушені.
Розгрузка складається з 9-ти підсумків різного розміру та призначення,в самому більшому підсумку є ще сєточка під каску(показано на фото).Міряв на себе (ношу речі 2XL,це 58 розмір вдіваю вільно з запасом)
Всі підсумки є зємними,та переставляються в любому зручному місці на жилеті.З середини на поясниці також є карман(видно по фото).Сама розгрузка має ще внутрішні кармани,в одному з яких є два відділи під магазини до пістолету(є на фото)
ще трохи опису з нету :
Британский разгрузочный жилет (vest tactical load carrying desert dpm ) с системой крепления - M.O.L.L.E.. Пошит из нейлона высокой плотности и имеет регулировку по размеру. Базовый набор подсумков идет в комплекте. Жилет застегивается на фастексы. Сзади предусмотрена эвакуационная петля. Большинство подсумков данного жилета совместимы с магазинами АК и М -серии
Изготовлена из плотного нейлона на сетчатой основе. По самому жилету нашиты стропы интерфейса MOLLE, что дает возможность размещать подсумки в любой последовательности.

Моя ціна 650 грн.,можливий торг,також можлива наложка (при наложці буде знижка)
 

Вкладення

Останнє редагування:
Статус
Закрита.
Зверху