Станок Техан 12 калібру модель D

Статус
Закрита.

Адвокат1987

Мисливець
Продам Станок для спорядження набоїв Техан 12 калібру модель D. Станок було придбано ще у 2018 році безпосередньо із США під замовлення у Кості (Дядя Сеня). Після купівлі у його темі є мій відгук по цьому станку знаходиться він за наступним посиланням (https://uoor.com.ua/forum/index.php...стоянно-обновляется.46267/page-26#post-782360).
Станок працював мені вірою і правдою, що і продовжує робити по сьогоднішній день. З моменту купівлі було у колби встановлено розсікателі на дріб і на порох, для більш однорідного дозування, була з США дозамовлена універсальна мірка у нульцовому стані. Разом з станком іде зірка на 8 і на 6 лучів (Хоча цей станок і без зірки стріляні гільзи закриває непогано) та стандартна мірка з декількома бушингами. Фото станка станом на сьогоднішній день з універсальною міркою зможу скинути після вихідних (якщо дороги не позамітає, станок знаходиться в селі у Батьків) нижче це фотографії після купівлі, але запевняю на станку абсолютно нічого не змінилось. До основних переваг цього станка належить спорядження гільз в цанзі, прекрасна цангова обжимка, станція закривання зірки взагалі космос регулює і бортик і глибину продавлювання зірки, крім того зверніть увагу він двуосний, що виключає будь-які перекоси. Станок добротний на вік любого мисливця вистачить. Я ним спорядив тисячі дві набоїв і за цей час з ним досить гарно подружився. Але Дядя Сеня мене підбиває на іншого станка яким я загорівся, тому вимушений виставити цього на продажу. Продаж цікавий до моменту поки у дядяі Сені є станок який мене цікавить. У випадку продажу станка Костею (Дядя Сеня) залишаю за собою право зняти це оголошення. По ціні продаю за те, що купив 5600 станок +1500 грн. мірка = 7100 грн. Таким чином трішки заукруглимо до Дня Валентина і нехай буде 7000 грн. Без торгів, оскільки станок "вещь" другого такого знайти неймовірно буде важко.
 

Вкладення

Адвокат1987

Мисливець
Станок в хорошем состоянии, но - обжимка не цанговая)
Згідний я просто цю втулку по сьогодні називаю цангою :) Так обжимка здійнюється металевой втулкою в якій і відбувається спорядження набою. :). Якщо у когось є якісь запитання мій номер 0673340801.
 
Останнє редагування:

Адвокат1987

Мисливець
Конус на патронах под полуавтомат станок делает?
конуса вираженого немає, набій після спорядження в стріляній гільзі виглядає так як на фото, до того моменту поки його не було підкручено матрицею шуруповертом, але на цьому станку матриця яка закриває гільзу має ряд налаштувань в тому числі можна виставляти висоту буртика при закриванні і сама матриця якщо в неіі заглянути має конус, але його ціль як мені здається не конус для гільзи, а спроцення закривання зірки, доречі цей станок може закривати набій і без проходження матрицею зіркою на стріляній гільзі, на новій звісно треба зіркою продавлювати. Але моя франкі і таргет 15-87 без докрутки ііх хаває відразу після станка, але раджу всі набоіі підкручувати, це додає всередньому 5-10 м/с додаткових, перевірялось через хрон. Зверніть увагу саме підкручувати, а не конусити. На лілоаді приблуда яка робить конус швидкості не добавляє, тільки змінює фору кінчика гільзи. Доречі якщо надумаєте станок брати за символічну плату зможу презентувати матрицю в дрельку, або шуруповерт саме для конуса, виробництва нашого форумчанина Алекса.
 
Останнє редагування:

Адвокат1987

Мисливець
Последние 3 фото это с докруткой матрицей?
Так останні три фото допрацьовані матрицею, причому не гаепом і не ОМВ, це матриця від Алекса універсальна яка і крутить гільзу під закрутку, а може використовуватись як для доработки зірки, що я і роблю.
 

Адвокат1987

Мисливець
Станок Продано! Нехай радує нового власника думаю він послужить йому і його дітям :)
 
Статус
Закрита.
Зверху