СZ Redhead Deluxe/ Huglu 103DE

Статус
Закрита.

dia_fox

Новачок
[/url] [/img]









Салют! Перший власник, серед недоліків- поцарапав воронку колодкою(на фото видно), через чохол, поставивши паралон всередину проблему усунув, а так все ок, настріл 151 набій! Приємний спуск, гарний бій. Як компенсацію за царапини віддам чохол і ремінь в комплекті 5 чоків: від повного циліндра-до чока1мм. Продаю, бо купляю в друга Італійку + перехід на карабін. Реєстрація в м. Золочів, Львівська обл. Ціна еквівалентна 900$. Можем поїхати на стенд у Львові, хто забажає. Рушниця - чистий Турок Хуглу 103ДЕ, під брендом Чеської Збройовки йшли на гамерику, документи є в наявності, та паспорт перевірки якості з м. Брно, Чехія. Ствол 710мм., 76мм патронник (магнум), дерево- турецький оріх, селектор переключення стволів (верхній-нижній) на фото його зверху видно, запобіжник не автоматичний, як мр27, селективний ежектор (викидає стріляну гільзу). Виробництво 13 року., ходив з нею з вересня 14р. Тойво, та і все, чекає на нового власника, якщо не естет(то за царапини), то буде довольний!
Силка на офіційного дистриб'ютора: http://bastiongun.com.ua/catalog/gladko ... glu_103dE/
 

babur

Слідопит
Я вага рушниці,можливо зважити на єлектроних вагах?
 

dia_fox

Новачок
Христос Воскрес! Закину паро фото при денному освітленні.


















 

dia_fox

Новачок
22 000грн.
Гарна ціна за хорошу рушницю! Нище опускати не буду! Закінчується реєстрація на початку серпня, вразі чого -переоформлю.
 

ATIS

Снайпер
Якось окремо полегше виходить, може безпен бідбрехує.
 

babur

Слідопит
Вага стволів з цівкою- 1715 грм,а колодка з прикладом-1720 грм, це дає ідеальний баланс рушниці,що буває дуже рідко.Коефіцієт балансу в цій рушниці складає-2,0,що є максимальним показником.Переважна більшість рушниць мають баланс на стволи.А взагалі це цікава рушниця хоча й виготовлена в Турціі,відношення ціна/якість нависоті.
 

Fonex

Снайпер
Я прошу прощения, ружье хорошее, я понимаю, что Вы его брали в Бастионе(который обнаглел в доску и ломит цены будь здоров) и Вы продаете сбросив маленько цену, но это ценовой диапазон новых ветикалок Ата Армс в магазинах(которые я думаю будут получше).А если говорить конкретно о Хуглу, то можно привезти 2 вертикалки Хуглу из-за границы новые, купив их в магазине, при этом с ценой на них там в магазине, с дорогой и разрешениями - Вы вложитесь в эти 900 долларов. Простите еще раз, я понимаю, что продавать за копейки Вам не охота, моя реплика - это камень в огород обнаглевших диллеров и магазинов нашей страны, а их бессовестность влияет и на цены на вторичке в Украине!Тому и маемо те шо маемо...(
 
Статус
Закрита.
Зверху