Трекинговые штаны Lager157 Vindelen Large

Статус
Закрита.

Vitaliy86

Зброяр
Состояние идеальное, материал комбинированный 65% Polyester 35% Cotton, эластичный на бедрах и коленях 90% Nylon 10% Elastan. Размер по бирке Large.

Замеры: Длина 110см. по внутреннему шву 83см. пояс полуобхват 43см. резинка тянется до 49см. ширина по низу ширинки 55см.

Производитель бренда Швеция.

Доступні функціональні штани, які ідеально підходять для будь-яких видів активного відпочинку. Розтягніть коліна, сідниці та колінні складки в 4-х напрямках, а також попередньо зігнуті коліна для більшого комфорту. Штани мають водо- та брудовідштовхувальну поверхню Bionic Finish®, яка не містить фторвуглецю, що робить їх брудовідштовхувальними. Еластична талія з шлевками для ременя та зміцненими та регульованими кінцями штанин із застібкою на ґудзиках. Вентиляційна блискавка на правій ніжці. Металевий гачок для взуття на кінці ноги, щоб можна було зачепити шнурки. Кишеня для телефону в кишені на стегнах, дві кишені спереду, дві кишені на стегнах на блискавці та кишеня для ключів ззаду. Штани нормальної посадки з високою талією.

Цена 550грн.
 

Вкладення

Статус
Закрита.
Зверху