Український Гірський Гончак

ВИ ЗА ВІДРОДЖЕННЯ УКРАЇНСЬКОГО ГІРСЬКОГО ГОНЧАКА?

  • ТАК

  • НІ

  • БАЙДУЖЕ


Результати можна переглянути лише після участі в опитуванні.
Статус
Закрита.

Hanter93

Мисливець
хома0777
Екстер'єр бачимо. Розкажи ще про працю.
Екстерєр Баяна справді не ідеальний, тому він має під різними експертами оцінку "д.добре" - що є достатнім підтвердженням для звання УКГ!
А підтверджувати роботу Хомі (Саші) немає сенсу. Для цього він показав купу дипломів, знову ж, отриманих під різними експертами по різних видах дичини!
Гуру, заходити чи не заходити мені сюди - не тобі вирішувати! Сайт є не твій особистий, а офіційний УТМР - членом даної організації я є з 14 років уже 10 років. І пишу тут, бо не можу бачити, як ображають моїх друзів чи вішають усім лапшу. Особливо дістає, коли жінку принижує чоловік в інеті. Прирівнюю це до підняття руки на "слабку" половину вживу. Назько, низько...і огидно...
 

Vayser

Новачок
Іро, не розпинайся...для кого? Все буде, але не все відразу. І Вайсер зрозуміє істину, хай трошки повариться в котлі кінології...
п.с. Вайсер, лише один захід проводився на кошти емігрантів. Але , не Богуна точно! Тому не знаючи всього, не тре оце розводити балаган!
І давали гроші ті, як хоч трішки хочуть допомогти нам підняти укг на вищий рівень, дати ще один поштовх в розвитку.
Балаган це коли втихаря «по сімейному» ставлять диф діагноз, на форумі де ви є модератором. Скрін я навів. Та раніше Хома ставив мені теж діагноз,пам’ятаєте? Ви мені тоді «читальний зал» відписували? У вас там так прийнято, чи це ілюстрація того, до чого приводить все, чого торкаються «западенці»,типу Хоми з Іваном, точніше це називається – бедлам а не балаган.

Маю надію що написане допоможе комусь не «вляпатись» у такий собі «котел кінології».
 

Vayser

Новачок
Тепер треба повертатися і все робити від початку. Та краще зробити крок назад, ніж нагородити дурниць...
Це практично не реально. Багато людей зацікавлені не допустити такого повороту. Є купа гібридів яких з рештою тре кудись дівати. Та навіть як буде кому цим зайнятись, то генетичний матеріал відсутній. Та вирішальним є відсутність будь якого механізму прийняття колективних рішень, або ґазди що більш дієво у контролі за усім тим мотлохом що знає своє, і в’яже своє.
 

Hanter93

Мисливець
Вайсер, хіба тебе відправили в читалку? Ні, я лише виніс попередження, щоб тримали емоції при собі, не кидалися ненормативною лексикою та не переходили на особистості...
Ну спробуйте зробити свій котел кінології. І буду радий за Вас, якщо матимете результати... ніби ж одну мету маєм - вивести на нові вершини укг.
Просто в кожного ці вершини різні :)
 

Vayser

Новачок
Ну спробуйте зробити свій котел кінології. І буду радий за Вас, якщо матимете результати... ніби ж одну мету маєм - вивести на нові вершини укг.
Просто в кожного ці вершини різні :)
Нє, вистачить з мене «кінології». Тим більш пропонувати мені міряння причандалами або на слабо з вашого боку це «муве тон». А от Богун інша справа, теж одну мету має - вивести на нові вершини укг. Файний дядько, от і стандарт писав і фото старі каже його, ентузіаст у хорошому сенсі. До речі вольєр для собак у нього теж знатний, і полює з УКГ на високому рівні. Результат має перевершити усі сподівання. Успіхів.
 

собаколюб

Слідопит
молодець Хома! гарно попрацювали!!!!!!!
наступного разу повідок бери довший, метрів 10! а немає такого повідка, то підвяжи мотузку....
 

homa0777

Мисливець
Богуне,де ж ти все ж таки полюєш і де був у гостях,розкажи як не таємниця?
І чому на твоїх псах такі дивні ошийники?Дякую.
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму

Арго

S-Moderator
Команда форуму

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Мабуть буду сам погодинно,або в залежності від напливу форумних думок,відкривати і закривати "Курілку"!!Або встановлю графік її роботи!!
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Статус
Закрита.
Зверху