куля для МР-153

Sanek L.

Новачок
Шановні форумчани. Допоможіть доброю порадою. Цього року придбав МРку, відповідно запас патронів цього кал. відсутній (до цього ходив з 28). Запросили на полювання на кабана і виникла необхідність у придбанні відповідних набоїв. Порадьте, які патрони з якою кулею краще купляти (заводські). Так, щоб без фанатизму по ціні. Дивився на діабло з 35 гр. пороху. Дякую
 

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Якщо Ви не займалися самоточками, то раджу Вам купити готові "Гуаланді" та "Моноліт - 28" і -32. Коли є відповідний звір в лісі, то візьміть хоч одну "Совестру", хоч і дороге задоволення, але воно того коштує.
З пов.
 

Drat2

Мисливець
берите пулю гуаланди 32 гр. исужение 0.5 .и будет вам счастье.ни пуха.
 

BORSA

Мисливець
Ещё есть неплохой патрон Роттвейл с пулей Бреннеке.И если есть возможность снаряжать самому патроны, то неплохой вариант пуля Полева.
 

кей

Мисливець
Маю мр-153.В принципі всі кулі працюють нормально.Ну а яким перевагу -Роттвел так,Совестре - так тільки кулі дорогі.А Тахо "Діаболо" теж працюе нормально.Зверніть увагу на РІО "Бреннеке".Тільки 1 патрон не раджу брати- потрібно пристрілювати.Хоча я стріляв багатьма кулями фабричними і самокрутом то точка прицілювання і попадання у всіх співпадае. А у товарища дуже розкидае.Так що пристрілка обовязково.
 
Зверху