откчючения ежектора на ТОЗ-34Е

Статус
Закрита.

оскар

Мисливець
уважаємі форумчани немовчіть! хоть вискажіть свою думку!
 

оскар

Мисливець
извените но посмотреть и сказать своё мнения незаймет много время!!!!! и может ище комуто интересно!!!!!
 

ЛЕШШИЙ

Мисливець
В апреле иду в отпуск, попробую сделать, но чуть по-друго. Отпишусь и выложу фото.
 

оскар

Мисливець
а какие есть домыслы? я отнес в мастерскую мастеру чертижи он тоже сказал росмотрит все и позвонит! буду вам очень благодарен за ваши розработки и также сброшу вам свои! тоесть мастера мнения и проче!)))
 

Danьka

Мисливець
А для чого тоді було куплять тоз ер,щоб зараз париться як відключить ежектор....?
 

оскар

Мисливець
мені дуже сподобалась зброя ! прислухався до порад та найшов зброю за дуже незьку ціну! ось і все! а цю тему підняв для того щоб як то кажуть дійти до істини! тай самому інтересно !
 

Danьka

Мисливець
Я теж колись марив ТОЗ-34ЕР,та перед придбанням поспілкувався змисливцями які вже зїли не по одній собаці на мисливській зброї,кожен по трошку,і кінці я придбав собі ТОЗ34Р 1977 РОКУ.ПРО ЩО ЩЕ НІРАЗУ НЕ ПОШКОДУВАВ.З ПОВ.
 

оскар

Мисливець
з тоз 34 ер легко зробити тоз 34 р! просто розібрав цевйо зажав пружини чи як там правельно нескажу, майстри знають, а навпаки зробити невийде! ось и хочу зробити собі перемикач!!! єжектор хотів ще собі тому що в мене є знайомий дідусь ,старий мисливець,так він полює з вертикалкою ,модель незнаю якась імпортна зброя,так ось він робить три постріла по швидкості в рівні з пяти зарядкою! за цей час встигае перезарядити набій,але тільки один набій! він у нього завжди в руці знаходиця! ви скажете що це з "області фантастики" але я сам цьому невірив доки непобачив на свої очі!! причому стріляє прицільно!!!!ось ще причина чому захотів ЕР !! на той час недумав про спорядження патронів власноруч! а коли стало питання спорядження то тут вже потрібно відключати єжектор особливо коли знаходися на воді в човні! ну а коли йдеш по полю то наче навпаки єжектор повинен би бути вімкненим! собрати на землі гільзи не тяжко!!!
 

ЛЕШШИЙ

Мисливець
Я тоже искал ТОЗ-34Р. Но подвернулось по-дешевке ТОЗ-34ЕР в хорошем состоянии. Эжектор отключил сразу и включать не планирую. Переключатель попробую сделать из интереса, а то как-то ТОЗ этот момент упустил в отличии от ИЖ.
По поводу деда, видел одного, но с одностволкой. Он по стае куропаток успевал прицельно стрельнуть 2 раза.
 

оскар

Мисливець
шановні форумчани!!!! хочу почути ваші відгуки про даний виріб!!! як гадаїте буде працювати????
 
Статус
Закрита.
Зверху