CHAPUIS ARMES FRANCE SUPER-ORION ARTISAN C-140, 20-76.

Статус
Закрита.

Sergik

Слідопит
Продам CHAPUIS ARMES FRANCE SUPER-ORION ARTISAN C-140, 20-76. Рушниця цілком заслуговує продаватись саме в цьому розділі "Колекційна рушниця", так як описується на офіційному сайті як штучна рушниця.
Опис з офіційного сайта:
Ручне гравіювання, виконане одним з наших майстрів-граверів, підписане глибоке листя з витонченими ігровими сценами, гравіювання по периметру з обох боків дії та знизу дії. Подвійний курок типу «Бліц». Пряма ложа в англійському стилі з подовженою спусковою пластиною, спусковою скобою з окантовкою, горіхом AAAAA luxury select, потиличником з горіхового дерева з насічками (ложа з пістолетною рукояткою опціональна). Натерте вручну масляне покриття, вирізане вручну «порохова» насічка навколо всієї області рукоятки. Поставляється у кейсі New Prestige Chapuis Armes.

Рушниця в дуже хорошому стані, без підводних камнів, мікропотертості по дереву і металу лише підтверджують, що з нею успішно полювали, але зовсім мало. Вона має прекрасний баланс і шикарний бій в комбінації постійних звужень циліндр і напівчок для 20го калібра більше нічого і не потрібно. Характерезується 70-ти сантиметровими стволами і 76 мм патронниками з вагою 2,815 кг. Рушниця 2017 року випуску, купувалась у Франції і була привезена в Україну першим власником, який з нею полював два Вальдшнепиних сезона на Сумщині. Настріл я не скажу, так як я другий власник, однак можу Вас запевнити що він зовсім малий. Рушниця не потребує реклами, оглянути її можна в місті Умань. Ціна еквівалент 5500 у.е., реальному клієнту торг на дорогу. Якщо щось забув вказати то прошу нагадати, додаткові фото виставлю за потребою як і в темі так і в ЛС абож на любому месенджері за телефоном 0979354919 Олександр.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg

Кого зацікавить рушниця то додам зразу пару ссилок з офсайта та Європейських барахолок:
https://www.chapuis-armes.com/en/arme/super-orion-artisan-c140-c145-2/
https://www.armurerie-steflo-lyon.c...JqrtsERvZYDdKcwP2oehhF-kf14Gc5YVcM7pHGT7f1V_o
https://barthelemyandco.fr/produit/...boPKQqX1GHsgS-jcZcgPWNgEG1iKh4iY#pll_switcher
 
Статус
Закрита.
Зверху