Полювання на голуба

Небраконьер

Moderator
Команда форуму

Mykola STARyy

Снайпер

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
А то в голубі була така дробина з такого патрона. Добре що попала вздовж, бо якби поперек, то розірвала би його надвоє.
А кажуть саморобний дріб гівно.o_O
ого... а шо то за патрон такий? на фото не видно назву. я от в пана Сергія купив 5 кіл №5 - то дробина в дробину, катана, блискуча... як чорна ікра.
 

kef

Зброяр
ого... а шо то за патрон такий? на фото не видно назву. я от в пана Сергія купив 5 кіл №5 - то дробина в дробину, катана, блискуча... як чорна ікра.
В мене сімка від Сергія дуже добре себе показала, як по голубу ,так і по качках.
 

Mykola STARyy

Снайпер
ого... а шо то за патрон такий? на фото не видно назву. я от в пана Сергія купив 5 кіл №5 - то дробина в дробину, катана, блискуча... як чорна ікра.
"Імперіал", пише шо Гішпанія.
 

Mykola STARyy

Снайпер
Ще +1 на користь самокруту :)
Зараз через переїзд нема можливості крутити, то вистрілюю всі залишки.
Поміняв пружину правого останова на МЦ, їсть все, починаючи з 24г. Тепер те щоб було відкладене через неперезаряди, випадання патронів під ноги, йде за милу душу.
 

Patso

Снайпер
Я вчора на вечірній льот не їздив, а товариш поїхав, добув припутня і знайшов мого підранка, якого я зробив в суботу вечером і так і не зміг знайти, добре що птах не пропав даремно.
 

ОСТЕР

Мисливець
Я вчора на вечірній льот вибрався,можливо пізно ,в 17.30 був на полі соняшнику.Місто було вибране ще неділю назад,там активно харчувався голуб.Пролетіли пари,тройки справа зліва ,але далеко в напрямку на північ на соняшник не сідали.Десь через півгодини пішов зворотній літ,але все стороною більше зліва .Зміствся метрів на сто вліво,десь хвилин за двадцять наліт п"ятірки низом майже на мене,вицілюю постріл голуба колихнуло,але він швидко вирівнявся.Другий постріл благополучно мимо.П"ятірка набрала висоту і полетіла в сторону лісополоси метрів за двісті ,один відколовся і сів на дерево.(Мабуть підранок,при виході с поля я обстежив дерево,собака під деревом,голуба не знайшли,можливо перелетів або затаївся.)Настрій ніякий сонце на заході,бачив ще декілька одиночних ,і тут один летить на мене,але мабуть помітив мене і почав облітати.Наче далеко але вирішив стріляти:постріл, поподання ,голуб пішов кубарем,і коли він впав у поле то тільки тоді реально оцінив дистанцію ,метрів 50 ,реально поза зоною пошуку моєї собаки.Рушив втому напрямку,собака подала живого.Полювання відбулося!!!При обробці трофею:перебите крило,дві дробини в гудях,одна пробила зоб.Зоб під зав"язку забитий гречкою жодної соняшини.Десь в кілометрі від мого місця полювання обмолочене поле гречки,в середу як буде час поіду туди,поряд гречки лісополоса,треба шукати місце перельоту.Практики полювання на голуба мало,але нічого буду породовжувать поки не відлетів.
 

Mazaj 2018

Слідопит
Сегодня выехал на новые места кормёжки вяхиря найденные на лугу. И как всегда первый блин комом. Опоздал. Птица активно кормилась на сенокосе. Пришлось скрадывать.
IMG_20190911_151345.jpg
IMG_20190911_151502.jpg
И хищнику не повезло.
IMG_20190911_151438.jpg
Ну и по 50 за сбытые.
IMG_20190911_151528.jpg
Жирненький бекас поднялся с травы на выстрел и тоже был добыт. Патроны которые были в ходу: порох НС 206 s 1.65 на 32 г дроби #6, кап. 686 ПК Силвер 32. Один голубь протянул м. 100 подранком в лозняк но был успешно найден спустя час мертвым. Вообщем охота состоялась.
 

Lex12310

Мисливець
Всем добрый день, ну что хотел сказать, провел сегодня разведку вяхеря, место нашёл, вяхеря нашёл.. Добыл правда одного(( Квалификацию потерял, прозевал налёт, да и с точностью как то зарукожопил.. Но один в зачёт пошёл)) Ну и несколько горлиц добыто было.. Как то так.
 
Зверху