Охотник77
Снайпер
А Ви наче не зрозуміли) що мова про внутрішній діаметр ствольних трубок18.5 мм та довжини ствольної париЩо це значить?
А Ви наче не зрозуміли) що мова про внутрішній діаметр ствольних трубок18.5 мм та довжини ствольної париЩо це значить?
Так це зовсім не патронник, Ви ж розумієте.А Ви наче не зрозуміли) що мова про внутрішній діаметр ствольних трубок18.5 мм та довжини ствольної пари
Та я то зрозумів як думаю і більшість що комрад просто помилився в написанніТак це зовсім не патронник, Ви ж розумієте
Це є ознакою того ,що тема продажу перейшла в тему про обговорення - іж 54.Що це значить?
по вашей логике - человек который только получил разрешение, должен обязательно новое купить? ну наверное тут не все такие боХатые как Вы... и с какого перепуга, я должен что то отдавать бесплатно мусорам? на каждый товар свой покупатель, особенно в наше неспокойное время...Ох уже ці устої)) та на не на таке початківцям тре з нормальго стану починати а не аби з чого.
Оце вірно мислите,таке тре здавати в утіль а не впарювати необізнаним початківцям.імхо! пс: кілька рущниць в такому стані а мо і в кращому просто здав навіть не виставлявши на продаж познімавши з них все що знімається
Ні не обов'язково нове а те що подобається і краще почекати чи перепозичити,на крайняк кредитнуться та взяти те що дійсно бажаєш а не тягнути в дім все підрядпо вашей логике - человек который только получил разрешение, должен обязательно новое купить
ну наверное тут не все такие боХатые как Вы... нажаль не настількі боХатий))Зняті абсолютно всі не номерні деталі навіть легше продатис какого перепуга, я должен что то отдавать бесплатно мусорамЦе так і єна каждый товар свой покупатель,))) успіхів Вам по життю!особенно в наше неспокойное время
ІЖ-27 раджу брати-але зі сверловкою стволів 18,4 мм та двома спусковими гачками(станете власником такої зброї-потім зрозумієте у чому фішка....)
А після того як станете власником вертикалки(через 2-5 сезони)до вас "дойде" чому краще мати у руках(у любу пору року)горизонталку а не вертикалку....ІЖ-27 раджу брати-але зі сверловкою стволів 18,4 мм та двома спусковими гачками(станете власником такої зброї-потім зрозумієте у чому фішка....)
А після того як станете власником вертикалки(через 2-5 сезони)до вас "дойде" чому краще мати у руках(у любу пору року)горизонталку а не вертикалку....
Це є ознакою того ,що тема продажу перейшла в тему про обговорення - іж 54.