Бельгійська рушниця.

Статус
Закрита.

zara12

Мисливець
Шановні форумчани. Допоможіть, будь ласка, отримати максимум інформації про дану рушницю. Якщо можна, приблизну вартість.(Я її не продаю, але хотілося б знати для себе). Це подарунок, тому вартості її не знаю навіть приблизно. З повагою. Заздалегідь вдячний.
 

Вкладення

zara12

Мисливець
Дякую. Спасибі за відгук і допомогу. Але допоможіть визначити рік випуску. Не може зрозуміти, чому на стволах інших рушниць даний надпис спостерігав у вигляді печатного шрифту, (стосовно фабрики виготовлення), а на своїй у вигляді прописному. Або не трапилось щось на очі, або недостатньо відповідної літератури. Рушницю подарував внук зброяра зі Сквири. Питання є ще стосовно того: відсутній затилок прикладу, а натомість зроблена гільйошировка по дереву. Чому так зробили? З повагою.
 

gaudi

Слідопит
на рахунок затильника була така техніка виготовлення прикладів.
 

zara12

Мисливець
на рахунок затильника була така техніка виготовлення прикладів.
Дякую. Просто була така тема, що такі затильники робили під певні антропометричні дані людини, тобто під замовлення конкретного мисливця, і подовжити, або вкоротити довжину ложі за допомогою затильника було вже неможливо. Але я не в темі, Бо такі затильники, як і "скелетони" на рушницях зустрічав вкрай рідко. Мене дивує те. Що рушниця , на мою думку, серійна, Але шрифт на стволах прописний і ложе, мабуть, під конкретну людину. Чи робили такі речі на фабриках серійної зброї?. Вибачте за надмірну допитливість, але в кого я тоді спитаю?
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Рік випуску 1924.Дайте збільшене фото напису на лівому стволі.Дуже погано читається і не збільшується.
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Дякую,прочитав.Це цехове клеймо.Я думав,що майстрове.
 

zara12

Мисливець
Року виготовлення зброї знайти не міг ніде, так що я Вам дуже вдячний.
 
Статус
Закрита.
Зверху