Боброва струя і артеріальний тиск

Сашка1974

Мисливець
Рецептом не поділитесь і дозами застосування?
Та запросто!
Першим ділом потрібно бобра!осіннього!
Ні в якомц рразі не капканом!
Бажано в голову - на крайняк - шия.
На протязі години оббілувати та забрати струю- окуратно.
Далі протяг без сонячного світла 2-3 місяця вялим.
Нарізаєм .трем терткою.мясорубка- кому як зручно.
Самогоночка- до пядесят градусів.
Я брав дві груші "струя бобра" на3 літра
І в темне місце зі сталою температурою на 2-3 місяці.
Настоянка має бути насиченого коньячного кольору.Якщо затемна розбавити натур- продуктом.
Вживати за алгоритмом одна чайна ложка зранку на тощак- один тиждень п'єм один пропуск.потім два тиждні п'єм- два пропуск.далі ще один місяць п'єм і дивимось по своєму стану.
На 5- 7 день приходить швидка Настя- але не критично- на роботу не впливає- чистка організму!
Після закінчення прийому поліпшується життєвий тонус.поліпшується імунитет.
Я пропиваю два рази на рік- кінець літа та кінець зими.
Якось так.

север

ветеран форуму
надійна команда
Та запросто!
Настоянка має бути насиченого коньячного кольору.Якщо затемна розбавити натур- продуктом.
Вживати за алгоритмом одна чайна ложка зранку на тощак- один тиждень п'єм один пропуск.потім два тиждні п'єм- два пропуск.далі ще один місяць п'єм і дивимось по своєму стану.
На 5- 7 день приходить швидка Настя- але не критично- на роботу не впливає- чистка організму!
Якось так.
Дякую.

Коваленко А

ветеран форуму
надійна команда
Та запросто!
Якось так.
Ну от навіщо?
Жили ті бобри на Чернігівщині, нікого не трогали, тепер ховайся, бо в когось проблеми з потенцією:mad:
Не справедливо це! В когось хер не стоїть, аж тиск скакає, а бобри повинні за це своїм життям платити!

Сашка1974

Мисливець
Ну я бачу що вже комусь по--хер на хер.
А справедливості в цьому житті -як не було так і не буде.
Кожен живе так як йому подобається.

zlody

Мисливець
Цікавився цим питанням,скажу одне, що наукою не доведено ,цілющі властивості бобрової струї.
Теж цікавився. Підтверджую. Так само немає доказів, що ланолін здатен загоювати рани. Коли дитина груди жінці розкусувала після ланоліну загоювалось як у Росомахи з люди Х, прям дуже швидко. Ланолін і струю об'єднуєш те, що їхній хімічний склад досі не визначений. Він залежить від того, де жила тварина, чим харчувалась, пори року і т.д. У випадку зі струєю ще й від того як була добута тварина.
Сам колись приймав боброву струю, Вонюча дуже але і звикаєш швидко. Із того що відчув - реально гребе. Відчуваєш бодряк. Але для чистоти експерименту слід спробувати татощак просто столову ложку спиртяки 70% випивати, можливо ефект такий самий буде.
Коротше, пропив я так пару місяців, відчував себе добре, не хворів. Більш нічого не скажу.

север

ветеран форуму
надійна команда
Дивно. Сподівався на більш дієвий ефект. Струю, суху, вялену, вже маю. Два мішечки. Витримані правильно. Як настоювати-правильно у пропорції: вага/спиртне? Тиск турбує... Потім поділюсь досвідом, від першої особи. Якщо цікаво.

Останнє редагування:

paliy

Мисливець
Дивно. Сподівався на більш дієвий ефект. Струю, суху, вялену, вже маю. Два мішечки. Витримані правильно. Як настоювати-правильно у пропорції: вага/спиртне? Тиск турбує... Потім поділюсь досвідом, від першої особи. Якщо цікаво.
І відео звіт?))

Коваленко А

ветеран форуму
надійна команда
Так . Тиск 220 і швидка обумовлюютьлікування. Є причини. Звіт гарантую .
Тиск 220 і ще і звіт гарантую? Якщо встигнеш! Моли Бога, щоб при інсульті - вдалося померти зразу, бо послідующому житті буде не до іжів і полювання взагалі! Поки є час, який працює вже не на тебе - їдь обстежуйся і лікуйся, (звісно не бобром) поки життя тобі дає ще шанс!

kef

Зброяр
Які нах.бобри та 'струя' ! Тут потрібне невідкладне стац.лікування.крапельниці та судинні препарати. Це є гіпертонічний криз або наслдки ТІА ! І ніяка струя боброва не допоможе .Лише фахове лікування та повне обстеження надасть Вам шанс на дальніше життя без суттєвих наслідків для здоров'я !

HOWA

Слідопит
Дозвольте скажу також своє слово. Було таке - на роботі, 230 на 150... Швидка приїхала і для екстренного !!! зниження тиску дали десь 3-5 крапель на шматочок хліба "фармадипіну", лікар яка приймала в лікарні, пам'ятаю, похвалила працівників швидкої за оперативність та знання. Ще запам'ятав її слова що ніяка магнезія вже б не допомогла. Далі все, голова крутилась вздовж і впоперек. Понад 48 годин в реанімації... До інсульту не дійшло. Дякуючи працівникам швидкої. Але фармадипін не для лікування!

Останнє редагування:

kef

Зброяр
Дозвольте скажу також своє слово. Було таке - на роботі, 230 на 150... Швидка приїхала і для екстренного !!! зниження тиску дали десь 3-5 крапель на шматочок хліба "фармадипіну", лікар яка приймала в лікарні, пам'ятаю, похвалила працівників швидкої за оперативність та знання. Ще запам'ятав її слова що ніяка магнезія вже б не допомогла. Далі все, голова крутилась вздовж і впоперек. Понад 48 годин в реанімації... До інсульту не дійшло. Дякуючи працівникам швидкої. Але фармадипін не для лікування!
Вам повезло.

old hunter

Снайпер
Але фармадипін не для лікування!
Саме так.
Коли треба збити тиск крапаю 5 капель на шматочок цукру і під язик.
Гарна одноразова допомога.
В холодильнику завжди е.

Зверху