На рівні чуток доходила інформація про те, що в деяких ДЕРЖАВНИХ МГ сіру куріпку б'ють і наприкінці січня, а от бачити не доводилося. Дякую, що внесли ясність!Можливо хтось впізнає себе. Кагарлицьке державне мисливське господарство, 29.01.2005 : Переглянути вкладення 896111
Цікаво якіми набоями та номерами дробу полюєтеВідкриття по гусці
Вангую,що #1-3 , але дочекаємось відповіді!Цікаво якіми набоями та номерами дробу полюєте
Та не знаю чи дочекаємось) але цікаво чи свинцем чи металевим вже полюють.якщо свинцевий шріт то думаю не менше одиниціВангую,що #1-3 , але дочекаємось відповіді
Все вірно,я писав з комрадом нумерацію свинцевого шротуНі 1,ані 0 сталевого шроту немає-є номер 2,3,4,6
А 12 калібр під стандартну 70мм(2-3/4 inch) гільзу
Дивлячись на ці всі фото одна думка Чому я не виїхав до Канади))Вчора завітав на фотосесію ось такий красень
Переглянути вкладення 898518 Переглянути вкладення 898519
Періодинчно бачу і Інстаграм)))До речі,а хто знає,де подівся топік стартер Станіслав Fursa,давно не чути його на форумі?
Дивно,такий завзятий мисливець і учасник форуму і щез…Періодинчно бачу і Інстаграм)))
До речі,а хто знає,де подівся топік стартер Станіслав Fursa,давно не чути його на форумі?
Періодинчно бачу і Інстаграм)))
Всім, доброго ранку!Дивно,такий завзятий мисливець і учасник форуму і щез…