Вибір рушниці...

Статус
Закрита.

Ruyhov

Новачок
Всім привіт! ПІдкажіть як вибрати рушницю з нашого форуму щоб придбати в іншій області та вберегтись від "лохотрону"?. Яка процедура покупки з іншої області, і чи зможу я відіслати рушницю назад якщо вона мені не сподобається?
Дякую!
 

markiv-bogdan

Мисливець
Подібна тема вже піднімалася на нашому форумі.Якщо ви бажаєте придбати рушницю вам потрібно самому,або з досвідченою людиною,оглянути ,прикласти до плеча,при бажанні, пристріляти вибрану вами рушницю. Не радив би вам купляти "кота у мішку".Ви ж купляєте рушницю не на рік. Процедура покупки рушниці скрізь одинакова,неззалежно в якій області ви купляєте.У вас дозвіл на придбання зброї,у продавця зброя повинна бути знята з обліку.При купівлі ви віддаєте свій дозвіл прдавцю,а продавець віддає вам своє.Після цього ви із зброєю і з корінцем на придбання зброї їдете в дозвільну по місцю прживання і реєструєте її на себе. Пересилка зброї та боєприпасів в Україні ЗАБОРОНЕНА!
 

Кременчужанин

Мисливець
Добрый день ! Сегодня забрал на почте уже свой иж 57 . Искал ружье около года остановился на этом . Мне очень повезло что продавец честный человек . Желаю и Вам такого.
 

Ruyhov

Новачок
Дякую і вам, але прислухався до порад з форуму і купив з рук)
Теж задоволений)
Бажаю успіхів!
 
Статус
Закрита.
Зверху